250
Ο Χρήστος Λούλης στο σποτ για τον κορονοϊό που αποσύρθηκε | YouTube

ΓΓΠΠ: Δεν θέλουμε να διχάσουμε, αποσύρεται το σποτ με τον Χρήστο Λούλη

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2020, 12:23
Ο Χρήστος Λούλης στο σποτ για τον κορονοϊό που αποσύρθηκε
|YouTube

ΓΓΠΠ: Δεν θέλουμε να διχάσουμε, αποσύρεται το σποτ με τον Χρήστο Λούλη

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2020, 12:23

Αποσύρεται μετά τις έντονες αντιδράσεις το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τον κορονοϊό, που κυκλοφόρησε το Σάββατο.

Με ανακοίνωσή της, την Κυριακή, η ΓΓΠΠ αναφέρει ότι επειδή το σποτ με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη προκάλεσε έντονη κριτική για το σεξιστικό του περιεχόμενο, αποσύρεται, καθώς «όταν ένα σποτ, αντί να ενώσει, μπορεί και να διχάζει, προφανώς δεν υπηρετεί τον σκοπό του».

Στο επίμαχο σποτ, ο ηθοποιός αναπαριστά, με υποτιμητικό για τη γυναίκα τόνο, μία τηλεφωνική συνομιλία με τη σύντροφό του, η οποία του ζητά να βγουν βόλτα και να πάνε στην πλατεία, όπου μαζεύεται κόσμος. Αυτός, την «επαναφέρει στην τάξη» και της λέει ότι πρέπει να πάνε κάπου όπου δεν έχει κόσμο για να είναι ασφαλείς.

Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Λέχου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η εντύπωση αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Οταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά».

Το σποτ με την Κατερίνα Λέχου:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...