168
Αυτήν την εικόνα είχε το πρωί της Παρασκευής το σιντριβάνι της Ομόνοιας | YouTube

Γέμισε σαπουνάδες το σιντριβάνι της Ομόνοιας [video]

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2020, 12:04
Αυτήν την εικόνα είχε το πρωί της Παρασκευής το σιντριβάνι της Ομόνοιας
|YouTube

Γέμισε σαπουνάδες το σιντριβάνι της Ομόνοιας [video]

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2020, 12:04

Πέντε εβδομάδες. Τόσο κράτησε το όμορφο σιντριβάνι της Ομόνοιας που εγκαινιάστηκε εκείνη τη γλυκιά βραδιά της 14ης Μαΐου (εδώ), μέχρι να συναντήσει τη μοίρα κάθε τι κοινόχρηστου στην Αθήνα.

Το ξημέρωμα της Παρασκευής βρήκε τους διερχόμενους να βλέπουν το σιντριβάνι γεμάτο σαπουνάδες –προφανώς κάποιος ασυνείδητος φρόντισε να το βανδαλίσει με αυτόν τον τρόπο, ρίχνοντας απορρυπαντικό.

Γιατί το έκανε; Αγνωστο. Ο Κώστας Μπακογιάννης είπε τις προηγούμενες ημέρες, αναφορικά όχι με το σιντριβάνι αλλά με τα ακριβά «παγκάκια» του Μεγάλου Περιπάτου, των οποίων το υψηλό κόστος οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θα μπορούν να υποστούν ζημιές εύκολα, ότι πρέπει «να ανοίξει κάποια στιγμή η συζήτηση σχετικά με το αν αγαπάμε την πόλη μας και τι κάνουμε για να προστατεύσουμε τη δημοτική περιουσία, που είναι και κοινόχρηστη». Είχε δίκιο. Υπάρχουν πολλοί που δεν την αγαπούν την πόλη.

Βέβαια, σε μια άλλη συνέντευξή του ο κ. Μπακογιάννης είχε πει, την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ, ότι η πλατεία Ομονοίας και το σιντριβάνι φυλάσσονται από τη δημοτική αστυνομία. Προφανώς δεν φυλάσσονται και τόσο αποτελεσματικά…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...