173
Η βίλα όπου έγινε το πάρτι στη Μύκονο | .

Φυλάκιση με αναστολή για τον διοργανωτή του «πάρτι κορονοϊού» στη Μύκονο

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2020, 15:36
Η βίλα όπου έγινε το πάρτι στη Μύκονο
|.

Φυλάκιση με αναστολή για τον διοργανωτή του «πάρτι κορονοϊού» στη Μύκονο

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2020, 15:36

Δικαστήριο στη Σύρο επέβαλε τη Δευτέρα ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή στον 36χρονο διοργανωτή του πάρτι στη Φτελιά της Μυκόνου στο οποίο συμμετείχαν 469 άτομα.

Το πάρτι είχε στηθεί σε πολυτελή κατοικία της Φτελιάς. Τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου έκανε έφοδο η αστυνομία, η οποία εντόπισε ένα ζευγάρι αλλοδαπών από τη Βενεζουέλα που το έσκασε από το ξενοδοχείο αναφοράς στο νησί σπάζοντας την καραντίνα. Το ζευγάρι συνελήφθη έχοντας πάνω του ναρκωτικά.

Προανακριτικά, ο συλληφθείς δεν έχει πει απολύτως τίποτα για τη διοργάνωση του πάρτι. Ο διαχειριστής της βίλας κατηγορείται για παραβίαση των μέτρων πρόληψης και διάδοσης ασθενειών, ενώ ήδη του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το protothema.gr ο 36χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο πως δεν ήταν ο διοργανωτής του πάρτι και ότι δεν γνώριζε ότι το σπίτι που είχε νοικιάσει σε τρίτο πρόσωπο θα χρησιμοποιούνταν για την εκδήλωση.

Το δικαστήριο  δεν πείστηκε από τα επιχειρήματα και καταδίκασε τον 36χρονο σε ποινή τεσσάρων ετών για την οποία άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Πρόστιμα 5.000 στον καθένα επιβλήθηκαν και στους δύο αλλοδαπούς που έσπασαν την καραντίνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...