252
Τα αυτοκίνητα έκαναν ουρά έξω από την βίλα | .

Ζευγάρι με κορονοϊό έσπασε την καραντίνα και πήγε σε πάρτι με 500 άτομα στη Μύκονο!

Protagon Team Protagon Team 20 Αυγούστου 2020, 15:57
Τα αυτοκίνητα έκαναν ουρά έξω από την βίλα
|.

Ζευγάρι με κορονοϊό έσπασε την καραντίνα και πήγε σε πάρτι με 500 άτομα στη Μύκονο!

Protagon Team Protagon Team 20 Αυγούστου 2020, 15:57

Μπορεί η Μύκονος να είναι μια από τις πιο επιδημολογικά φορτισμένες περιοχές της χώρας και γι’ αυτό να χρειάστηκε να τεθούν σε ισχύ από τις 6 το πρωί της Παρασκευής έκτακτα μέτρα, φαίνεται ωσόσο πως υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι ακόμα δεν λένε να υπακούσουν στους κανόνες για την προστασία του πληθυσμού.

Το βράδυ της Τετάρτης η Αστυνομία, κλιμάκια της οποίας πραγματοποιούν συνεχώς ελέγχους για να διασφαλίζουν την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί στη Μύκονο, διαπίστωσαν ότι σε βίλα στη Φτελιά διοργανωνόταν πάρτι.

Στο πάρτι αυτό, συμμετείχαν περί τα 500 άτομα, έλληνες και ξένοι επισκέπτες του νησιού.

Οπως έγινε γνωστό, μάλιστα, ζευγάρι που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και βρισκόταν σε ξενοδοχείο αναφοράς, έσπασε την καραντίνα , προκειμενου να δώσει το παρών στο πάρτι!!

Το ζευγάρι (ο άνδρας έχει καταγωγή από την Ισπανία και η γυναίκα από τη Βενεζουέλα) τελικά συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση, το πάρτι διεκόπη ενώ λίγες ώρες αργότερα (το πρωί της Πέμπτης) συνελήφθη ο διαχειριστής της βίλας, Χ.Π.

Υπενθυμίζεται ότι από αύριο στη Μύκονο ισχύει:

● Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως live πάρτι, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κ.λπ.

● Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

● Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

● Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...