250
O 58χρονος τη στιγμή που γλιτώνει το λιντσάρισμα | ΙΝΤΙΜΕnews

Φυγαδεύτηκε από την Ευελπίδων ο δολοφόνος της Δώρας – Ξέσπασαν οι συγγενείς

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2017, 14:09
O 58χρονος τη στιγμή που γλιτώνει το λιντσάρισμα
|ΙΝΤΙΜΕnews

Φυγαδεύτηκε από την Ευελπίδων ο δολοφόνος της Δώρας – Ξέσπασαν οι συγγενείς

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2017, 14:09

Αντιμέτωπος με την οργή των συγγενών της άτυχης Δώρα Ζέμπερη και δεκάδων πολιτών που βρίσκονταν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, βρέθηκε ο καθ’ ομολογία του δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού έξω από το ανακριτικό γραφείο.

Παρά τον αστυνομικό κλοιό, τόσο ο πατέρας της άτυχης κοπέλας όσο και άλλοι παρευρισκόμενοι στα δικαστήρια, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του 58χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια πριν καταφέρουν να τον φυγαδεύσουν οι αστυνομικοί.

Ο δολοφόνος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Eυελπίδων λίγο μετά τις 11:00. Κατά την προσαγωγή του στο ανακριτικό γραφείο ο κόσμος τον αποδοκίμασε έντονα και προσπάθησε να του επιτεθεί με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον βάλουν μετά δυσκολίας στο κτίριο 9 των δικαστηρίων.

«Θάνατος στον δολοφόνο», φώναζε με λυγμούς η μητέρα της 32χρονης ενώ αστυνομικοί προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον πατέρα, ο οποίος έλεγε: «Ποιος είναι; Ποιος είναι; Αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου».

«Αλήτη, έφαγες το κορίτσι, ξεφτίλα, δολοφόνε! …Αφήστε μας να τον σκοτώσουμε. Εχουμε παιδιά κι εμείς», έλεγαν οι πολίτες στους αστυνομικούς.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και κατά την έξοδο του 58χρονου από το κτίριο 9. Μαινόμενος ο πατέρας της 32χρονης κινήθηκε και πάλι απειλητικά εναντίον του και μόνο με την επέμβαση των αστυνομικών της ΟΠΚΕ κατάφεραν να τον συγκρατήσουν.  Κάποιοι επιχείρησαν και πάλι να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, παίρνοντας στο κυνήγι τον καθ΄ομολογία δολοφόνο, ενώ η μητέρα, ο πατέρας και τα αδέλφια της Δώρας τον κυνηγούσαν ακόμα και όταν εκείνος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο της αστυνομίας, πετώντας του καφέδες και μπουκάλια με νερό.

Ο 58χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...