197
Η Φώφη Γεννηματά στα Βίλια | ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΚΙΝΑΛ/STR

Επίθεση Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Είναι και δεξιός και αδέξιος

Protagon Team Protagon Team 1 Σεπτεμβρίου 2021, 13:56
Η Φώφη Γεννηματά στα Βίλια
|ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΚΙΝΑΛ/STR

Επίθεση Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Είναι και δεξιός και αδέξιος

Protagon Team Protagon Team 1 Σεπτεμβρίου 2021, 13:56

Συνέχεια στην οξεία αντιπολιτευτική κριτική έδωσε η Φώφη Γεννηματά, επιτιθέμενη προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και φτάνοντας στο σημείο να τον περιγράψει ως «αδύναμο» Πρωθυπουργό.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μίλησε από τα Βίλια, όπου επισκέφτηκε πληγείσες από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά. Δεν αναφέρθηκε μόνο στη διαχείριση των πυρκαγιών αλλά έπιασε το νήμα από τον ανασχηματισμό τον οποίο χαρακτήρισε «φιάσκο».

«Ο κ. Μητσοτάκης με το φιάσκο του ανασχηματισμού απέδειξε ότι είναι όχι μόνο δεξιός αλλά ένας αδέξιος και αδύναμος πρωθυπουργός. Ομολόγησε αυτό που δεν παραδεχόταν, την αποτυχία της κυβέρνησης του στις πυρκαγιές», τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά στις δηλώσεις της προς τα ΜΜΕ από τα Βίλια (ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΚΙΝΑΛ/STR)

Από τα Βίλια όπου μαζί με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής είδε από κοντά το μέγεθος της καταστροφής και συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Στάθη Χρήστο, η κυρία Γεννηματά επεσήμανε: «Στα Βίλια η μεγάλη καταστροφή επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση».

Σύμφωνα δε με την ίδια , αυτός είναι ο λόγος που επιμένει «στα αναγκαία προγράμματα ανασυγκρότησης για τις πληγείσες περιοχές, μέτοχοι και διαχειριστές να είναι οι θεσμικοί φορείς και οι κάτοικοι των περιοχών. Όχι η Μαξίμου ΑΕ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News