272
Ο σερ Πάτρικ Στιούαρτ δηλώνει έτοιμος για νέες Σταρ Τρεκ περιπέτειες | EPA/HANNAH MCKAY

Επιστρέφει στο «Σταρ Τρεκ» στα 78 του ο σερ Πάτρικ Στιούαρτ

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2018, 13:30
Ο σερ Πάτρικ Στιούαρτ δηλώνει έτοιμος για νέες Σταρ Τρεκ περιπέτειες
|EPA/HANNAH MCKAY

Επιστρέφει στο «Σταρ Τρεκ» στα 78 του ο σερ Πάτρικ Στιούαρτ

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2018, 13:30

Ετοιμος να ταξιδέψει ξανά προς το τελευταίο σύνορο, αυτό του (τηλεοπτικού-κινηματογραφικού) Διαστήματος, είναι ο σερ Πάτρικ Στιούαρτ.

O 78χρονος βρετανός ηθοποιός σερ Πάτρικ Στιούαρτ επιστρέφει σε γνώριμο έδαφος καθώς θα υποδυθεί και πάλι τον κυβερνήτη Ζαν-Λικ Πικάρ για τις ανάγκες μίας νέας σειράς Σταρ Τρεκ, όπως ανέφερε και το BBC. Αλλωστε φρόντισε ο ίδιος να το ανακοινώσει στους θαυμαστές του, ότι επιστρέφει ως Πικάρ στον ρόλο που τον έκανε ευρύτερα γνωστό –είχαν προηγηθεί εξαιρετικοί σεξπιρικοί ρόλοι και ακολούθησαν οι ρόλοι του ως καθηγητής Εξέβιερ στους «X-Men», αλλά ήταν το «Star Treck» που τον καθιέρωσε στη βιομηχανία του θεάματος.

Ο εμβληματικός χαρακτήρας που έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Star Trek: The Next Generation», θα επιστρέψει για το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ του CBS All Access, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκαλύψει το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή του Πικάρ.

startrek
Ο Πάτρικ Στιούαρτ με τη χαρακτηριστική στολή και μαζί με τον Τζόναθαν Φρέικς, στο θρυλικό «Star Trek: The next Generation» του 1987 (IMDB/ Paramount Television)

Ανακοινώνοντας την είδηση ο ίδιος ο ηθοποιός σε μία αιφνιδιαστική εμφάνιση στο ετήσιο συνέδριο των φίλων του Σταρ Τρεκ στο Λας Βέγκας, δήλωσε: «Θα είμαι πάντα πολύ περήφανος που υπήρξα κομμάτι του “Star Trek: The Next Generation”, αλλά όταν γυρίσαμε την τελευταία ταινία το 2002, ένιωσα πραγματικά ότι ο κύκλος μου είχε κλείσει. Eτσι, είναι αναπάντεχο αλλά τόσο απολαυστικό το γεγονός πως νιώθω ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στο ρόλο του Ζαν-Λικ Πικάρ για να εξερευνήσω νέες διαστάσεις μέσα από αυτόν. Αναζητώντας μία νέα ζωή για τον ίδιο, τη στιγμή που νόμιζα ότι αυτή η ζωή έχει τελειώσει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...