194
Ο Γιώργος Πατούλης στο βήμα του συνεδρίου της ΝΔ. Δεξιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρόεδρο του συνεδρίου Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Λευτέρη Αυγενάκη | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Επίσημη στήριξη στον Πατούλη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2018, 12:37
Ο Γιώργος Πατούλης στο βήμα του συνεδρίου της ΝΔ. Δεξιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρόεδρο του συνεδρίου Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Λευτέρη Αυγενάκη
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Επίσημη στήριξη στον Πατούλη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2018, 12:37

Την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη για την περιφέρεια Αττικής στήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε παρέμβασή του κατά τη διάρκεια του 12ου συνεδρίου του κόμματος.

«Ζητώ συστράτευση όλων των δυνάμεων ώστε και η Περιφέρεια Αττικής να βαφτεί μπλε», είπε αμέσως μετά την ομιλία του δημάρχου Αμαρουσίου.

«Ζητώ στήριξη του Γιώργου Πατούλη ώστε να είναι ο επόμενος περιφερειάρχης. Να μπορέσουμε να έχουμε καλή συνεργασία για να δρομολογήσουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που χρειάζεται η Αττική και ειδικά η Αθήνα. Γιώργο, θα είσαι ο επόμενος περιφερειάρχης», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στην ομιλία του, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο Γιώργος Πατούλης είπε ότι στις εκλογές που έρχονται το 2019, έρχεται και η ώρα της μεγάλης αλλαγής και της μεγάλης ανατροπής. Χαρακτήρισε μάλιστα κρίσιμες τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Ο Κλεισθένης που ψήφισε η σημερινή κυβέρνηση διαλύει την αυτοδιοίκηση και οδηγεί τους δήμους και τις Περιφέρειες σε ακυβερνησία. Είναι κρίσιμο σε αυτές τις εκλογές να εκλέξουμε πρόσωπα που θα μπορούν να συνεργαστούν με την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ για να πάμε όλοι μαζί την Ελλάδα ψηλά. Με την τιμητική στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη αναλαμβάνω την ευθύνη και ξεκινώ τη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής», ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News