657
Η Τζένιφερ Γκέιτς δείχνει με χαρά την κονκάρδα-αποδεικτικό του εμβολιασμού της | Instagram

Αρνητές ησυχάστε, εμβολιάστηκε η κόρη του Μπιλ Γκέιτς

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2021, 18:11
Η Τζένιφερ Γκέιτς δείχνει με χαρά την κονκάρδα-αποδεικτικό του εμβολιασμού της
|Instagram

Αρνητές ησυχάστε, εμβολιάστηκε η κόρη του Μπιλ Γκέιτς

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2021, 18:11

Οι ανά τον κόσμο συνωμοσιολόγοι και αρνητές των εμβολίων μπορούν να ησυχάσουν: εμβολιάστηκε η θυγατέρα του Μπιλ Γκέιτς. Που σημαίνει ότι δεν… εφηύρε ο πατέρας της τον κορονοϊό για να μας βάλει μέσω του εμβολίου, το περιβόητο τσιπάκι με το οποίο θα μας παρακολουθούν. Αν ήταν έτσι γιατί να το κάνει το εμβόλιο η Τζένιφερ Γκέιτς;

Αλλωστε και η ίδια έδειξε πως διαθέτει χιούμορ στην ανάρτησή της στο Instagram με την οποία ενημέρωσε ότι έκανε το εμβόλιο, γράφοντας: «Δυστυχώς, το εμβόλιο δεν εμφύτευσε τον ιδιοφυή πατέρα μου στον εγκέφαλό μου – μακάρι το mRNA να είχε αυτή τη δύναμη!» και συνοδεύοντάς το με ένα emoji που κλείνει το μάτι και βγάζει τη γλώσσα -προφανώς στους συνωμοσιολόγους, που έχουν δαιμονοποιήσει τον Γκέιτς, επειδή έχει διαθέσει δισεκατομμύρια δολάρια για την έρευνα των εμβολίων, από την αρχή της πανδημίας.

Η 24χρονη Τζένιφερ, που τελείωσε Βιολογία στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και τώρα σπουδάζει Ιατρική στη Νέα Υόρκη, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου την Πέμπτη.

Στην ανάρτησή της αναφέρει ότι έναν χρόνο μετά την εμφάνιση του SARS-CoV-2, έχουμε περισσότερες λύσεις και εμβόλια για να προστατέψουμε ανθρώπους και κοινότητες. Τόνισε επίσης ότι και μετά τη δεύτερη δόση θα φορά τη μάσκα της (ίσως και δύο) και παροτρύνει όλους να κάνουν το ίδιο.

Προσθέτει ακόμα ότι αισθάνεται προνομιούχα που έκανε την πρώτη δόση του mRNA, το οποίο θα μάθει  στα κύτταρά της να υψώσουν ένα προστατευτικό ανοσοποιητικό τείχος απέναντι στον ιό.

«Ως φοιτήτρια Ιατρικής και επίδοξη γιατρός, είμαι ευγνώμων που θα μου δώσει προστασία και ασφάλεια για την μελλοντική μου πρακτική. Προτρέπω τους πάντες να διαβάσουν περισσότερα και να σκεφτούν σοβαρά την δυνατότητα εμβολιασμού για τους ίδιους και τις οικογένειές τους όταν τους δοθεί η ευκαιρία. Οσο περισσότεροι εμβολιαστούν, τόσο πιο ασφαλείς θα είναι οι κοινότητές μας για όλους.

Το να πω “ευχαριστώ” είναι πολύ λίγο προς τους γιατρούς, τους επιστήμονες, τους ειδικούς δημόσιας υγείας, τους φαρμακοποιούς και τόσους άλλους που έκαναν δυνατό αυτό το κατόρθωμα της σύγχρονης ιατρικής. Οι υγειονομικοί μας εργάζονται ακατάπαυστα και ακούραστα για να σώσουν όσες περισσότερες ζωές μπορούν και αυτό το εμβόλιο θα αυξήσει τις πιθανότητες να τα καταφέρουν».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...