262
Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ σε παλαιότερη εμφάνισή τους | Elsa/Getty Images

Εμφανίστηκε μετά από καιρό η Μελάνια Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2021, 17:20
Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ σε παλαιότερη εμφάνισή τους
|Elsa/Getty Images

Εμφανίστηκε μετά από καιρό η Μελάνια Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2021, 17:20

Το διάστημα που ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, οι εμφανίσεις της συζύγου του, Μελάνια, ήταν σχεδόν καθημερινές.

Ωστόσο, μετά το τέλος της προεδρίας του Ρεπουμπλικανού προέδρου, η Μελάνια Τραμπ «εξαφανίστηκε» μαζί του. Πρόσφατα όμως έκανε μια σπάνια εμφάνιση που όπως ήταν φυσικό, σχολιάστηκε έντονα στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μοίρασε δώρα σε παιδιά ανάδοχων οικογενειών στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, έπαιξε με τα παιδιά και έφτιαξε αρκετές χειροτεχνίες μαζί τους. Η ίδια μάλιστα τους έκανε και δώρα με αφορμή την ημέρα των Ευχαριστιών.

Πέρα από τον ανέμελο χρόνο που πέρασε με τα παιδιά, η ίδια συνομίλησε με νεαρούς ενήλικες οι οποίοι έχουν μεγαλώσει σε κέντρα ανάδοχων οικογενειών και πλέον ζουν σε σπίτια που παρέχονται από τους οργανισμούς αυτούς.

Λίγο μετά την επίσκεψή της, η ίδια, μέσω μιας της ανάρτησης, έγραψε: «Σε αυτήν τη γιορτή των Ευχαριστιών θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στις ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν τις καρδιές τους και τα σπίτια τους σε παιδιά και σε εκείνους που υπηρετούν την κοινότητα της παιδικής πρόνοιας», έγραφε το tweet. «Σας ευχαριστώ 4KIDS που δουλεύετε ακούραστα για να διασφαλίσετε την υγεία και την ασφάλεια αυτών των παιδιών»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...