237
Η Ρένα Δούρου σχετικά ευδιάθετη κατά την άφιξή της στη σύσκεψη που όρισε ο Αλ. Τσίπρας στο Λαύριο | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Εμφανίστηκε η Δούρου! Δεκαπέντε ημέρες μετά την τραγωδία!

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2018, 13:04
Η Ρένα Δούρου σχετικά ευδιάθετη κατά την άφιξή της στη σύσκεψη που όρισε ο Αλ. Τσίπρας στο Λαύριο
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Εμφανίστηκε η Δούρου! Δεκαπέντε ημέρες μετά την τραγωδία!

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2018, 13:04

Επρεπε να περάσουν 15 ολόκληρες ημέρες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και στον Νέο Βουτζά για να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση (εκτός Μαξίμου) η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη –αν όχι προσωπικά, σίγουρα η Περιφέρειά της– με βαρύτατες ευθύνες για την τραγωδία.

Βέβαια η κυρία Δούρου δεν πήγε στον τόπο της καταστροφής, για να δει έστω την κατάσταση και να συζητήσει με τους πυρόπληκτους. Ούτε φυσικά συγκάλεσε περιφερειακό συμβούλιο όπως ζητάει η αντιπολίτευση στην Περιφέρεια προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια και οι παραλείψεις που οδήγησαν στους 91 νεκρούς. Για την κυρία Δούρου, άλλωστε, η όλη ιστορία είναι μια «στραβή», όπως είπε στη συνέντευξή της στην «Εφ. Συν.» το περασμένο Σάββατο.

Η κυρία Δούρου εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στο «ασφαλές» περιβάλλον του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου, όπου είχε προγραμματιστεί η κλειστή σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα και με την παρουσία αρμόδιων υπουργών (Γιώργος Σταθάκης, Χρήστος Σπίρτζης, Σωκράτης Φάμελλος και Δημήτρης Τζανακόπουλος) για το θέμα των πυρκαγιών.

Στη σύσκεψη εκλήθησαν να συμμετάσχουν και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι δασάρχες της Αττικής, οι γενικοί διευθυντές της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου και οι αρμόδιοι γενικοί γραμματείς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...