242
|

Ο δημοσιογράφος, ο προπονητής και ο αστυνόμος!

Avatar Νίκος Κακαρίκας 4 Νοεμβρίου 2014, 14:00

Ο δημοσιογράφος, ο προπονητής και ο αστυνόμος!

Avatar Νίκος Κακαρίκας 4 Νοεμβρίου 2014, 14:00

Κάτω τα χέρια από τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος άρχισε στα ”καντήλια” στον τοπικό δημοσιογράφο της Καλαμάτας. Μέσα στον γενικό πανικό που επικράτησε κατά την συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Καλαμάτας ήταν ο μόνος που μίλησε λογικά. Έστω και βρίζοντας. Στο τέλος τα χάλασε μόνο όταν είπε στον δημοσιογράφο πως δεν θα τον συνοδεύσει κατά την έξοδο του από το γήπεδο. Δείτε το video και θα καταλάβετε.

Η ιστορία έχει εν συντομία ως εξής : ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Κουρμπανάς γίνεται έξαλλος από τις ερωτήσεις-κριτική, με ύφος εισαγγελέα, του δημοσιογράφου Σωτήρη Γεωργούτζο. Ο Κουρμπανάς σηκώνεται και επιθυμεί να προσεγγίσει με άγριες διαθέσεις τον δημοσιογράφο. Οι ψυχραιμότεροι και σοφότεροι δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο στον προπονητή.

Στην συνέχεια προπονητής και δημοσιογράφος αρχίζουν και πάλι τα δικά τους με κορυφαίες ατάκες, όπως “κοίτα να φτιάξεις την ψυχή σου” και “φτιάξε εσύ την δική σου πρώτα”. Πλήρης παραλογισμός και από τις δυο πλευρές. Η κατάσταση γίνεται και πάλι εκρηκτική και εκεί μπαίνει στο πλάνο ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.  Μαζί με τα τέλεια λαϊκά “γαλλικά” που μιλάει υπενθυμίζει στον δημοσιογράφο το αυτονόητο : είσαι δημοσιογράφος. Ο κ. Γεωργούτζος πάντως μάλλον δεν κατάλαβε τι του επισήμανε ο Αστυνομικός γιατί στην συνέχεια σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό συνέχισε να υποστηρίζει πως το μόνο που έκανε ήταν η δουλειά του. Αν η δουλειά μας είναι να υβριζόμαστε με τους συνεντευξιαζόμενους, υποστηρίζοντας πως ξέρουμε καλύτερα από αυτούς την δουλειά τους, τότε μάλλον εγώ δεν έχω καταλάβει καλά τι σημαίνει να είσαι ρεπόρτερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News