158
Ο Γιώργος Λιάγκας στην πρεμιέρα της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ | Youtube

Φυλλορροεί η εκπομπή του Λιάγκα: έφυγε και ο ρεπόρτερ που μετέδωσε τη σεξουαλική επίθεση στο ΑΠΘ

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2020, 14:46
Ο Γιώργος Λιάγκας στην πρεμιέρα της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ
|Youtube

Φυλλορροεί η εκπομπή του Λιάγκα: έφυγε και ο ρεπόρτερ που μετέδωσε τη σεξουαλική επίθεση στο ΑΠΘ

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2020, 14:46

Αποχωρήσεων συνέχεια από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, καθώς μετά την αρχισυντάκτρια, σειρά πήραν ο βοηθός αρχισυντάκτης και ένας από τους ρεπόρτερ της εκπομπής (αυτός που είχε μεταδώσει το περιστατικό της σεξουαλικής επίθεσης στη φοιτήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το οποίο έγινε στη συνέχεια αντικείμενο διακωμώδησης από τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του).

Τα… «βάσανα» για τον Γιώργο Λιάγκα δεν τέλειωσαν με την απόλυση της αρχισυντάκτριας, το προσωρινό «κόψιμο» της εκπομπής του και το πρόστιμο από το Εθνικό Συμβούλιο Ριαδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) καθώς όπως έγινε γνωστό, ο βοηθός αρχισυντάκτη Γιώργος Μπέζας υπέβαλε την παραίτησή του, εξαιτίας έντονης διαφωνίας με την νέα αρχισυντάκτρια της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Γωγώ Σαμπάνη.

Από το δυναμικό της εκπομπής αποχώρησε και ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης που κάλυπτε κυρίως αστυνομικά και κοινωνικά θέματα. Πρόκειται για τον ρεπόρτερ που είχε μεταδώσει το περιστατικό της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος της φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ που αποτέλεσε τη θρυαλλίδα (αρνητικών) εξελίξεων για τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του.