277
|

Απεργία πείνας για ένα γήπεδο

Avatar Νίκος Κακαρίκας 20 Ιανουαρίου 2015, 00:12

Απεργία πείνας για ένα γήπεδο

Avatar Νίκος Κακαρίκας 20 Ιανουαρίου 2015, 00:12

Ο Πάρης Βάκης, οπαδός της ΑΕΚ, ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες απεργία πείνας. Μένει σε μια σκηνή στη Φιλαδέλφεια και, όπως δηλώνει, δεν θα σταματήσει αν δεν του φέρουν χαρτιά που θα πιστοποιούν πως η ανέγερση του γηπέδου θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Αναφέρεται, μάλιστα, στην περίπτωση Ρωμανού, υποστηρίζοντας ότι η Βουλή πέρασε ειδική τροπολογία. Άρα, σύμφωνα με την λογική του, θα πρέπει να γίνει κάτι αντίστοιχο για τη δική του περίπτωση και για όλον τον κόσμο της ΑΕΚ.

Δεν μπορώ να καταλάβω, ειλικρινά, μια μεγάλη μερίδα του οπαδικού κόσμου – όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά και σε άλλες ομάδες.

Στον ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, αυτή την εποχή συζητάνε για το αν πρέπει η ΠΑΕ να αποχωρήσει από το «στημένο» πρωτάθλημα.

Σήμερα! Έξι ημέρες πριν τις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών. Εκλογές στις οποίες κρίνονται «τα πάντα όλα», που λέει και ο κύριος Αλέφαντος.

Αγαπητοί οπαδοί. Αν όντως έχετε λυμένα όλα τα προβλήματα σας και όλες τις υποχρεώσεις σε τάξη, να καταλάβω τον πόνο και την αγωνία για τις Ανώνυμες Ποδοσφαιρικές εταιρίες. Αν όμως είστε άνεργοι, όπως οι συγγενείς και φίλοι σας, αν είστε ημιαπασχολούμενοι, με χρέη σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, και μετράτε κάθε τέλος του μήνα τα cents, τότε κάτι δεν πάει καλά. Όπως διάβασα και στο twitter «άλλοι δεν έχουν να φάνε και άλλοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς ΑΕΚ», ή ΠΑΟΚ ή όποια άλλη ομάδα θέλετε. Μόνο που κανένα πρωτάθλημα, κανένα γήπεδο και καμία νίκη σε βάρος του μισητού αντιπάλου δεν γεμίζει τα στομάχια και τους λέβητες, ούτε πληρώνει τους λογαριασμούς στα super markets.

Εκτός και αν ανήκεις στους οπαδικούς ινστρούχτορες των κερκίδων, που πληρώνονται μαύρα και αφορολόγητα για τις «υπηρεσίες» τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News