330
Ο έκπτωτος από την παρουσίαση των Οσκαρ, Κέβιν Χαρτ | REUTERS/Andrew Kelly/File Photo

O Κέβιν Χαρτ δεν θα παρουσιάσει τα Οσκαρ, λόγω των ομοφοβικών tweets του

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2018, 13:11
Ο έκπτωτος από την παρουσίαση των Οσκαρ, Κέβιν Χαρτ
|REUTERS/Andrew Kelly/File Photo

O Κέβιν Χαρτ δεν θα παρουσιάσει τα Οσκαρ, λόγω των ομοφοβικών tweets του

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2018, 13:11

Ο Κέβιν Χαρτ ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τον ρόλο του οικοδεσπότη της τελετής των Οσκαρ του 2019 μετά από την κατακραυγή που δέχτηκε για ομοφοβικά σχόλια και tweets που είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού έγινε γνωστό ότι του ανατέθηκε αυτή η αξιοζήλευτη θέση.

Ο αμερικανός κωμικός δημοσίευσε μία συγγνώμη με αποδέκτη τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και επιβεβαίωσε ότι δεν θα αναλάβει την παρουσίαση των Οσκαρ, έτσι ώστε να μην αποπροσανατολιστεί η βραδιά από τον βασικό σκοπό της.

«Επέλεξα να παραιτηθώ από οικοδεσπότης της εφετινής τελετής των Οσκαρ», έγραψε ο Χαρτ. «Αυτό συμβαίνει επειδή δεν θέλω να τραβήξω την προσοχή από τόσους καταπληκτικούς, ταλαντούχους καλλιτέχνες. Απολογούμαι ειλικρινά στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα για όσα είπα στο παρελθόν. Λυπάμαι που πλήγωσα αυτούς τους ανθρώπους. Εξελίσσομαι και θέλω να συνεχίσω να το κάνω. Ο στόχος μου είναι να ενώνω τους ανθρώπους. (Στέλνω) αγάπη και εκτίμηση στην Ακαδημία. Ελπίζω να συναντηθούμε και πάλι», κατέληγε η ανακοίνωσή του.

Λίγο αργότερα ωστόσο, αποκάλυψε πως είχε ήδη λάβει κλήση από την Ακαδημία, ζητώντας του να απολογηθεί, ειδάλλως θα έπρεπε να απομακρυνθεί από τη θέση του οικοδεσπότη.

«Επέλεξα να μην το κάνω, να μην αναλάβω την παρουσίαση. Εχω ζητήσει συγγνώμη για αυτά που είπα. Εχω προχωρήσει και είμαι σε ένα εντελώς διαφορετικό σημείο στη ζωή μου», είπε.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, η επιλογή του Χαρτ προκάλεσε αντιδράσεις και έφερε στο προσκήνιο ένα βίντεο από ένα stand-up comedy που είχε κάνει το 2010, στο οποίο ο Χαρτ μιλούσε για το ενδεχόμενο ο γιος του να ήταν γκέι.

«Ενας από τους μεγαλύτερους φόβους μου είναι καθώς μεγαλώνει να γίνει ομοφυλόφιλος. Αυτός είναι ο φόβος. Δεν είμαι ομοφοβικός. Κάνε ό, τι θέλεις να κάνεις. Αλλά εγώ, ως ετεροφυλόφιλος άνδρας, αν μπορώ να εμποδίσω τον γιο μου από το να γίνει, θα το κάνω» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Χαρτ έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, ότι απέρριψε έναν ρόλο στην κωμωδία «Tropic Thunder» του 2008 επειδή ο χαρακτήρας που του προτάθηκε ήταν ενός ομοφυλόφιλου. Η Ακαδημία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Χαρτ στην τελετή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...