231
Ο Χούλιο Ιγκλέσιας επί σκηνής, σε πρόσφατη συναυλία του | REUTERS

«Είναι ο πατέρας»: ο Χούλιο Ιγκλέσιας έχασε δικαστική διαμάχη πατρότητας

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2019, 17:00
Ο Χούλιο Ιγκλέσιας επί σκηνής, σε πρόσφατη συναυλία του
|REUTERS

«Είναι ο πατέρας»: ο Χούλιο Ιγκλέσιας έχασε δικαστική διαμάχη πατρότητας

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2019, 17:00

Τίτλοι τέλους έπεσαν (προς το παρόν) στην πολύκροτη υπόθεση πατρότητας με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή-θρύλο Χούλιο Ιγκλέσιας, ύστερα από δύο χρόνια δικαστικής διαμάχης.

Δικαστήριο στη Βαλένθια της Ισπανίας έκανε δεκτό το αίτημα αναγνώρισης πατρότητας του 43χρονου Χαβιέρ Σάντσεθ Σάντος κηρύσσοντας τον Χούλιο Ιγκλέσιας βιολογικό του πατέρα.

Η μητέρα του κ. Σάντος, Μαρία Εντίτε, είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον Χούλιο Ιγκλέσιας για μια εβδομάδα τον Ιούλιο του 1975 στην Καταλονία, όπως δήλωσε η ίδια ενώπιον του δικαστηρίου.

Οπως αναφέρει ο Guardian, κατά την ακροαματική διαδικασία συζητήθηκε επίσης η φυσική ομοιότητα μεταξύ των δυο ανδρών, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του κ. Σάντος.

Ο κ. Σάντος φτάνει στο δικαστήριο της Βαλένθια. Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι «φτυστός» ο Χούλιο στα νιάτα του (Reuters)

Από την πλευρά του ο Χούλιο Ιγκλέσιας, ο διασημότερος ισπανόφωνος τραγουδιστής παγκοσμίως, αρνήθηκε να δώσει δείγμα γενετικού υλικού και δεν εμφανίστηκε στη δίκη.

Ο δικηγόρος του Ιγκλέσιας Φερνάντο Φαλομίρ, γνωστοποίησε ότι ο πελάτης του θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Ο  Ιγκλέσιας έχει εννέα παιδιά μεταξύ των οποίων και ο Ενρίκε, ένας από τους πιο πετυχημένους τραγουδιστές της ποπ μουσικής των ημερών μας.

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας (Facebook)

Από ό,τι φαίνεται ο δρόμος μέχρι την τελική ετυμηγορία θα είναι μακρύς. Και ο κ. Σάντος θα πρέπει να περιμένει καιρό για να ενταχθεί στο… οικογενειακό πορτρέτο!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...