359
| Facebook

Εμπλέκεται και τρίτο άτομο στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη;

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 07:44

Εμπλέκεται και τρίτο άτομο στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη;

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 07:44

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη φέρνουν οι πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ σύμφωνα με τις οποίες πιθανόν να εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

Δύο μάρτυρες φέρονται να άφησαν ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο.

Πρόκειται αφενός για μια γυναίκα που είδε το λευκό βαν, στο οποίο επιβιβάστηκαν η κοπέλα και οι κατηγορούμενοι το βράδυ της δολοφονίας. «Είδα δύο άτομα να προχωρούν στο σημείο όπου βρισκόταν το αμάξι και ένα τρίτο άτομο να μένει μέσα στο αμάξι. Οι δύο πέρασαν μπροστά από τα μαγαζιά τα οποία ήταν κλειστά εκείνη την ώρα» κατέθεσε.

Ανάλογη κατάθεση στους λιμενικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση έκανε και άλλος ένας μάρτυρας. «Είδα στο πεζοδρόμιο, δίπλα στο ξενοδοχείο, παρκαρισμένο ένα λευκό φορτηγάκι με τρία άτομα. Ηταν τα άτομα τα οποία είδα στις ειδήσεις. Τον έναν τον ήξερα», είπε.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της φοιτήτριας έκανε λόγο σε δηλώσεις του για κύκλωμα στο νησί που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρά κορίτσια.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ροδιακή» είπε: «Ειλικρινά εγώ δεν δίνω σημασία σε τέτοιου είδους μυθεύματα –όχι δημοσιεύματα και αναρτήσεις- γιατί γνωρίζω ποια ήταν η κόρη μου και ο κόσμος γνώρισε ποια είναι η οικογένειά μου».

»Σας είπα και πριν, κάποια κοριτσόπουλα σαν το δικό μου βιάζονται και εκβιάζονται και απειλούνται να προσέχουν ειδικά τα κορίτσια στην κοινωνία της Ρόδου τα οποία είναι και από απομακρυσμένες περιοχές. Πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να βοηθήσει αυτό το “κύκλωμα” ή αυτά τα “κυκλώματα” να εξαρθρωθούν! Έτσι θα ησυχάσει και η ψυχή της κόρης μου και ολόκληρο το νησί».

Μαρτυρίες αναφέρουν ακόμη ότι στο παρελθόν, πριν από περίπου ένα χρόνο, κάποιοι εκβίαζαν την άτυχη φοιτήτρια με βίντεο.

«Να ανοίξουν στόματα»

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ τη Δευτέρα ο πατέρας της φοιτήτριας είπε για το κύκλωμα ότι αυτό είναι μια εκτίμηση που έκανε κατά την παραμονή του στο νησί, χωρίς να γνωρίζει αν στο κύκλωμα ενέχονται τα ίδια άτομα που κατηγορούνται για τη δολοφονία της κόρης του.

Τόνισε όμως ότι «πρέπει να ανοίξουν στόματα κοριτσιών  που πέρασαν τα ίδια. Αν μπουν στο μάτι αετονύχηδων αγνά κοριτσάκια, αυτά θα υποφέρουν και θα νιώθουν ντροπή να το πουν στους γονείς τους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...