452
Η θρυλική τηλεοπτική παρέα του «Μπέβερλι Χιλς 90210» | Spelling Television

«Μπέβερλι Χιλς 90210»: επιστρέφει το … «Λόγω Τιμής» της Αμερικής

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2018, 16:36
Η θρυλική τηλεοπτική παρέα του «Μπέβερλι Χιλς 90210»
|Spelling Television

«Μπέβερλι Χιλς 90210»: επιστρέφει το … «Λόγω Τιμής» της Αμερικής

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2018, 16:36

Φαίνεται πως οι τηλεοπτικές επανασυνδέσεις είναι πολύ της μόδας. Ισως γιατί επενδύουν στη νοσταλγία των σημερινών σαραντάρηδων, που ήταν έφηβοι όταν παρακολουθούσαν την αγαπημένη τους νεανική σειρά. Μπορεί λοιπόν τα σχέδια για την αναβίωση της αμερικανικής σειράς «Τα Φιλαράκια» να βρίσκουν διάφορα εμπόδια και διαφωνίες κυρίως από τη μεριά των ανδρών πρωταγωνιστών – όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Τζένιφερ Ανιστον, όπως όλα δείχνουν όμως, τα πράγματα προχωρούν κανονικά για την επανεμφάνιση μιας άλλης παλιοπαρέας.

Οσοι αγάπησαν με πάθος και παρακολουθούσαν ευλαβικά την αμερικανική σειρά «Μπέβερλι Χιλς 90210» κατά τη διάρκεια της δεκαετίας 1990-2000, μπορούν να πανηγυρίζουν.

Η συγκεκριμένη προτεινόμενη αναβίωση της θρυλικής εφηβικής σειράς της δεκαετίας του 1990 θα επικεντρώνεται στα κατορθώματα των αρχικών χαρακτήρων, ακολουθώντας τη ζωή τους πλέον ως μεσήλικες.

(Shutterstock)

Στην πραγματικότητα, το Deadline αναφέρει ότι αρκετοί πρωταγωνιστές, όπως η Τζένι Γκαρθ (Κέλι), η Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα), ο Τζέισον Πρίσλεϊ (Μπράντον), ο Ιαν Ζιέρινγκ (Στιβ), ο Μπράιαν Οστιν Γκριν (Ντέιβιντ) και η Γκαμπριέλ Καρτέρις (Αντρια) θα λάβουν μέρος στη συνέχεια της σειράς. Λείπουν από το καστ ο Λιουκ Πέρι (Ντίλαν) και η Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα), η οποία είχε απολυθεί από τη σειρά λόγω κακής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Η τηλεοπτική σειρά από τα CBS TV Studios θα παρουσιάζει τους ηθοποιούς να υποδύονται ξανά τους χαρακτήρες τους δύο δεκαετίες αργότερα, αλλά δεν θα είναι μία παραδοσιακή επανεκκίνηση» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, η Τόρι Σπέλινγκ, ο πατέρας της οποίας Ααρον Σπέλινγκ, ήταν ο παραγωγός και της συγκεκριμένης σειράς και πολλών ακόμη – άφησε να δημιουργηθούν κάποιες υπόνοιες για επανένωση των ηθοποιών τον Μάρτιο του 2018, όταν δημοσίευσε ένα post στο Instagram γράφοντας ότι μαζί την Τζένι Γκαρθ εργάζονται για ένα σχετικό με το «90210» project.

Ενα σχεδόν τρομακτικό κολάζ που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας πώς ήταν και πώς έγιναν οι βασικοί πρωταγωνιστές του «Μπέβερλι Χιλς» (Facebook)

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Τζέισον Πρίστλεϊ που υποδυόταν τον «Μπράντον» είναι σήμερα 49 ετών, η Τζένι Γκαρθ που την γνωρίσαμε ως «Κέλι» είναι 46 και η Τόρι Σπέλινγκ, η ντροπαλή «Ντόνα» του τότε, είναι ετών 45. Οταν υποδύονταν τους 16χρονους μαθητές ήταν φυσικά πολύ μεγαλύτεροι από την πραγματικότητα, τώρα όμως, το σενάριο θα είναι προσαρμοσμένο στην σημερινή, πραγματική τους ηλικία.

Οπως αντίστοιχα το ελληνικό κοινό είχε ενθουσιαστεί όταν πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησε το τρέιλερ που προμήνυε την επανασύνδεση των ηρώων του «Λόγω Τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, αντίστοιχη ανυπομονησία επικρατεί πλέον παγκοσμίως για το «Μπέβερλι Χιλς».

Αλλωστε, στη χώρα μας, χρησιμοποιείται ακόμη η ατάκα «Μπέβερλι Χιλς καταντήσαμε». Την χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο σαραντάρηδες, όταν θέλουν να σχολιάσουν ότι μέσα στους κόλπους μίας παρέας, έχουν γίνει όλοι οι πιθανοί ερωτικοί συνδυασμοί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...