258
Ο Μπόρις στο Τσέστερ στις 12 Αυγούστου. Μετά πήρε το αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα για μπάνια | Oli Scarff/Pool via REUTERS/The Sun

«Beach Body»: Η Sun χλευάζει τον Μπόρις Τζόνσον για τα μπάνια του στην Κάρυστο

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2022, 12:25
Ο Μπόρις στο Τσέστερ στις 12 Αυγούστου. Μετά πήρε το αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα για μπάνια
|Oli Scarff/Pool via REUTERS/The Sun

«Beach Body»: Η Sun χλευάζει τον Μπόρις Τζόνσον για τα μπάνια του στην Κάρυστο

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2022, 12:25

Οι διακοπές του Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα, την ώρα που η Βρετανία ταλαιπωρείται από την ακρίβεια και την ξηρασία, συνεχίζουν να απασχολούν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο παραιτηθείς πρωθυπουργός της Βρετανίας συνεχίζει τις διακοπές του την Κάρυστο της Εύβοιας, παρέα με τη 34χρονη σύζυγό του Κάρι και τα παιδιά τους.

Η εφημερίδα The Sun δημοσίευσε φωτογραφίες του 58χρονου πολιτικού και απερχόμενου πρωθυπουργού σε άγνωστη παραλία σε απομονωμένο όρμο στα νότια της Εύβοιας κοντά στην Κάρυστο, αποκαλώντας τον περιπαικτικά «Beach Body BoJo» (από το Boris και το Johnson).

Η εφημερίδα σημείωσε ότι οι διακοπές του Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα ακολουθούν αυτές στη Σλοβενία, παρατηρώντας ότι ουσιαστικά ο πρωθυπουργός έχει παρατήσει τη χώρα στη μοίρα της και ασχολείται με το να ανακαλύπτει μυστικές παραλίες στην Ελλάδα.

«Οι ντόπιοι – έκπληκτοι με το πώς η ομάδα του Τζόνσον βρήκε το έρημο σημείο κοντά σε ένα χωριό – είπαν ότι ο πρωθυπουργός φαινόταν χαλαρός καθώς διάβαζε ένα βιβλίο ενώ ο δίχρονος γιος Γουίλφ κωπηλατούσε» ανέφερε η σκανδαλοθηρική εφημερίδα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας κάτοικος: «Δεν έχω ιδέα πώς βρήκε ο Μπόρις αυτή την παραλία – ακόμη και οι ντόπιοι που ζουν εδώ για χρόνια δεν τη γνωρίζουν και η ομάδα του ήταν οι μόνοι άνθρωποι εκεί».

«Είναι ένα υπέροχο μέρος, αλλά δεν υπήρχε σκιά στη ζέστη των 34 C, οπότε δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί για πολλή ώρα με τα παιδιά του. Έφυγαν καθώς έπεσε ο ήλιος, με δύο οχήματα σταθμευμένα στο χωματόδρομο που οδηγεί στην παραλία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...