191
|

Αραξος: Καρφώθηκε με το ΙΧ του στην πύλη της 116 Πτέρυγας Μάχης

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2022, 08:18

Αραξος: Καρφώθηκε με το ΙΧ του στην πύλη της 116 Πτέρυγας Μάχης

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2022, 08:18

Οδηγός ΙΧ κατάφερε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες να καρφώσει το αυτοκίνητό του στην πύλη της 116 Πτέρυγας Μάχης στον Αραξο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο άγνωστος γύρω στη μία τη νύχτα στάθμευσε το αυτοκίνητο του δίπλα από την 116ΠΜ. Αμεσα κινητοποιήθηκε το στελεχιακό δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Περιπολικά έφθασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛΑΣ κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει. Αυτός καθόταν εντός του οχήματος και φώναζε διάφορα ακατάληπτα πράγματα. Τότε οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει.

Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5 το πρωϊ, όταν ξαφνικά ο οδηγός του ΙΧ έβαλε μπρος και φθάνοντας μέχρι την είσοδο του στρατοπέδου, έπεσε με φόρα στην πύλη.

Στελέχη του ΓΕΑ είπαν στο kathimerini.gr ότι από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν σοβαρές φθορές.

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου συνελήφθη, με τους αστνομικούς να του αποσπούν και ένα μαχαίρι που έφερε πάνω του. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δυτικής Αχαΐας, όπου κρατείται και ανακρίνεται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.Σε  έλεγχο που έγινε στο όχημά του, βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι, καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...