138
Ο Σταύρος Ψυχάρης στην τελευταία του εμφάνιση στην αρμόδια εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ τo 2016 | INTIMEnews

Απαλλαγή Ψυχάρη για τα δάνεια του ΔΟΛ ζήτησε η εισαγγελέας

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2019, 14:15
Ο Σταύρος Ψυχάρης στην τελευταία του εμφάνιση στην αρμόδια εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ τo 2016
|INTIMEnews

Απαλλαγή Ψυχάρη για τα δάνεια του ΔΟΛ ζήτησε η εισαγγελέας

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2019, 14:15

Την απαλλαγή του Σταύρου Ψυχάρη, αλλά και των στελεχών της Alpha Bank που δικάζονται για τις δανειοδοτήσεις του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) ζήτησε μετά από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία, η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας ήταν απαλλακτική, καθώς κατά την άποψή της,  δεν υπήρξε ζημία της τράπεζας, ενώ όπως επεσήμανε αναφερόμενη στις εν λόγω δανειοδοτήσεις, πρόκειται για νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση του Ομίλου και η απόλυση 2.500 εργαζομένων.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα της έδρας, ο κ. Ψυχάρης ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του μέχρι το 2010 γι’ αυτό και τα στελέχη της τράπεζας επέλεξαν να τον διευκολύνουν.

Ο κ. Ψυχάρης είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, καθώς φέρεται να έλαβε τα επίμαχα δάνεια χωρίς επαρκείς εγγυήσεις και τα δέκα στελέχη της τράπεζας με την αξιόποινη πράξη της απιστίας στην υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...