181
Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης στην εμφάνισή του το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ | SKAI/WebTV

Οργή Ανδρουλάκη για Φώφη: Λάθος το συνέδριο-εξπρές, ανοιχτό ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2019, 11:20
Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης στην εμφάνισή του το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ
|SKAI/WebTV

Οργή Ανδρουλάκη για Φώφη: Λάθος το συνέδριο-εξπρές, ανοιχτό ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2019, 11:20

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, δεν απέκλεισε το  ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος στο συνέδριο που θα γίνει το προσεχές διάστημα, διαφωνώντας πάντως με τον χαρακτήρα του συνεδρίου ως έκτακτου.

Σε δηλώσεις του την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι το συνέδριο, το οποίο εξήγγειλε η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, πρέπει να γίνει με σεβασμό στην ιστορία του κόμματος και στις θεσμικές διαδικασίες.

Αυτό σημαίνει, πρόσθεσε ο ίδιος, «εκλογές συνέδρων, εκλογές οργάνων και αποφάσεις δημοκρατικές για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ».

Στο ερώτημα αν θα θέσει ζήτημα ηγεσίας και αν ενδεχομένως θα είναι ο ίδιος υποψήφιος είπε πως «συζητούνται όλα στο συνέδριο. Εάν τεθεί τέτοιο θέμα θα τοποθετηθώ δημοσίως». Διαφώνησε δε με το ενδεχόμενο να είναι «ένα συνέδριο-εξπρές το οποίο απαξιώνει την ιστορία του ΠΑΣΟΚ».

Την Πέμπτη η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο αρχικά ήταν τοποθετημένο για τον Δεκέμβριο και πάντως πριν από την Προγραμματική Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ. Επειτα από τις ανακοινώσεις της προέδρου δεν αποκλείεται να διεξαχθεί ακόμη και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...