295
Aπό τον ξυλοδαρμό 15χρονου κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στην Κηφισιά την περασμένη Κυριακή | Αcrion24

Αγριο ξύλο με καδρόνια και κηπευτικά εργαλεία σε επεισόδια μεταξύ ανηλίκων

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2023, 11:01
Aπό τον ξυλοδαρμό 15χρονου κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στην Κηφισιά την περασμένη Κυριακή
|Αcrion24

Αγριο ξύλο με καδρόνια και κηπευτικά εργαλεία σε επεισόδια μεταξύ ανηλίκων

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2023, 11:01

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται ολοένα και συχνότερα περιστατικά συμπλοκής – άγριων ξυλοδαρμών ανηλίκων. Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν δύο ακόμη επεισόδια, ενώ για την άγρια συμπλοκή στην Κηφισιά το βράδυ της Κυριακής, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ανηλίκων, 15 και 16 ετών αντίστοιχα, η Αστυνομία προέβη σε εννέα συλλήψεις.

Το βράδυ της Δευτέρας, στο χωριό Λητή στη Θεσσαλονίκη, 17χρονος δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών, την ώρα που έκανε βόλτα μαζί με την 19χρονη αδελφή του.

Εχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, οι δράστες χτύπησαν τον 17χρονο με διάφορα αντικείμενα, μέχρι και κηπευτικά εργαλεία, και αφού προκάλεσαν φθορές σε δύο αυτοκίνητα, τράπηκαν σε φυγή.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας είχε προηγηθεί άλλη μία επίθεση σε βάρος ανηλίκου, αυτή τη φορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα αγνώστων χτύπησε έναν 17χρονο έξω από λύκειο στην οδό Χριστοπούλου.

Στην Κηφισιά, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων το Star Channel, αφορμή της αιματηρής συμπλοκής το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ήταν μία κοπέλα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ραντεβού είχε κλειστεί μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και ότι δύο νεαροί από τις αντίπαλες ομάδες είχαν και στο παρελθόν συγκρουστεί για την ίδια αφορμή.

«Είδαμε γύρω στα 30 άτομα να κυνηγούν δύο παιδιά. Τους είχαν βάλει κάτω και τους χτυπούσαν με καδρόνια! Στο κεφάλι, στο σώμα, με κλωτσιές, με μπουνιές…», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο ρεπορτάζ του καναλιού για τη συμπλοκή στην Κηφισιά.

«Με τρομάξανε, είχα τη μικρή στις κούνιες και είδα που τρέχανε», δήλωσε σοκαρισμένη μία μητέρα που βρισκόταν με την κόρη της στο Αλσος Κηφισιάς.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής, εντόπισαν και κατάσχεσαν ένα ξύλινο ρόπαλο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη συμπλοκή.

Οι δύο τραυματίες, με χτυπήματα στο κεφάλι, διακομίστηκαν στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...