238
Ως άλλος επαναστατικός ηγέτης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ διαμηνύει πως δεν θα επιτρέψει «τον κοινωνικό διχασμό προς όφελος συγγενών αντεθνικών συμφερόντων» | ΣΑΤΑ

Αγοραία επίθεση Λυμπερόπουλου σε Αδωνι Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2017, 14:21
Ως άλλος επαναστατικός ηγέτης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ διαμηνύει πως δεν θα επιτρέψει «τον κοινωνικό διχασμό προς όφελος συγγενών αντεθνικών συμφερόντων»
|ΣΑΤΑ

Αγοραία επίθεση Λυμπερόπουλου σε Αδωνι Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2017, 14:21

Προσωπική επίθεση κατά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ), Θύμιος Λυμπερόπουλος, σε ανακοίνωση με αφορμή όσα ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης για τον ίδιο και το θέμα της εταιρείας Βeat (πρώην TaxiBeat) σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αφού τον χαρακτηρίζει «διαφημιστή της γερμανικής Beat», ο Θύμιος Λυμπερόπουλος κατηγορεί σε οξύ ύφος τον αντιπρόεδρο της ΝΔ για «κανιβαλισμό της αγοράς των ταξί», για «σπέκουλα» και επανειλημμένα ψεύδη αναφορικά με τα πεπραγμένα της εταιρείας Βeat στην αγορά.  Ειδικά για τον ισχυρισμό του κ. Γεωργιάδη ότι η εταιρεία συνιστά τεχνολογική καινοτομία για τους «παλαιολιθικούς ταξιτζήδες», σημειώνει ότι διαδικτυακές εφαρμογές αναζήτησης ταξί, έχουν ήδη αναπτυχθεί από ελληνικές εταιρίες ραδιοταξί, αντιτείνοντας πως δεν αποτελεί καινοτομία η ζουγκλοποίηση που -όπως υποστηρίζει- προωθούν εταιρείες όπως η Beat και η UBER.

Τον προτρέπει μάλιστα ειρωνικά «να μεταφράσει τη συνέντευξή του στην άπταιστη γερμανική» και «να τη στείλει στη Daimler που είναι ιδιοκτήτρια εταιρία του Beat δούρειου ίππου στην ελληνική αγορά», καθώς «ίσως έτσι κερδίσει μία ώρα νωρίτερα την αποκλειστικότητα των τηλεπωλήσεων της Mercedes».

Αναπάντηση δεν μένει ούτε η αναφορά του κ. Γεωργιάδη ότι «ο κ.  Λυμπερόπουλος δεν εκφράζει την πλειοψηφία των ταξιτζήδων».

Τέλος, ως άλλος επαναστατικός ηγέτης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ διαμηνύει πως δεν θα επιτρέψει «τον κοινωνικό διχασμό προς όφελος της καρτελοποίησης και συγγενών αντεθνικών συμφερόντων», ενώ δηλώνει ότι θα συνεχίσει να απαντά «στη λάσπη και την παραπληροφόρηση», «με γνώμονα την κοινωνική συνοχή και τους νόμους του κράτους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...