257
Οι χαρούμενες selfies της Χάνα Ντίκενσον έβαλαν σε υποψίες τις αστυνομικές αρχές της Μελβούρνης, που αποκάλυψαν ότι 24χρονη δεν πάσχει από καρκίνο, απλά το έλεγε για να αποσπάσει χρηματικές δωρεές από οικογενειακούς της φίλους |

Αυστραλή έλεγε ψέματα ότι έχει καρκίνο για να ζει με τα χρήματα φίλων της

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2018, 13:09
Οι χαρούμενες selfies της Χάνα Ντίκενσον έβαλαν σε υποψίες τις αστυνομικές αρχές της Μελβούρνης, που αποκάλυψαν ότι 24χρονη δεν πάσχει από καρκίνο, απλά το έλεγε για να αποσπάσει χρηματικές δωρεές από οικογενειακούς της φίλους
|

Αυστραλή έλεγε ψέματα ότι έχει καρκίνο για να ζει με τα χρήματα φίλων της

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2018, 13:09

Ο δικαστής χαρακτήρισε την απάτη της «χυδαία». Η 24χρονη Αυστραλή Χάνα Ντίκενσον έκανε επίκληση στο συναίσθημα οικογενειακών φίλων των γονιών της, αποσπώντας τους το συνολικό ποσό των 31.000 δολαρίων (42.000 δολάρια Αυστραλίας). Με τη μακάβρια και εντελώς αναληθή δικαιολογία ότι πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο και χρειάζεται άμεσα χρήματα για ακριβές επεμβάσεις και θεραπείες, βρήκε εύκολη λεία σε ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντός της, που συγκινημένοι από την υποτιθέμενη αρρώστια της, έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η απάτη της αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικές αρχές της Μελβούρνης μπήκαν σε υποψίες, έχοντας εντοπίσει ακόμα έναν επιτήδειο και κατά φαντασίαν ασθενή. Οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις της Ντίκενσον στο facebook, που την έδειχναν ξαφνικά να ξοδεύει πολλά χρήματα σε ταξίδια, ψώνια και ακριβά εστιατόρια, βοήθησαν στο να ξεσκεπάσουν το σατανικό της σχέδιο.

Οπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, υπήρξε καρκινοπαθής που δώρισε 10.000 αυστραλιανά δολάρια στην Ντίκενσον, συγκινημένος από την κατάστασή της, καθώς ένιωθε ότι συμπάσχει, κυριολεκτικά, μαζί της. Με δάκρυα στα μάτια, η Χάνα δήλωσε μετανιωμένη, όμως αυτό το μικρό σόου ξαφνικής ευαισθησίας δεν συγκίνησε κανέναν στο δικαστήριο, που την καταδίκασε σε τρίμηνη φυλάκιση. Η δικηγόρος της, Μπέβερλι Λίντσεϊ δήλωσε ότι η πελάτισσά της δεν πρέπει να πάει στην φυλακή, καθώς «το όλο συμβάν άλλαξε εντελώς τη ζωή της και την έκανε καλύτερο άνθρωπο». Η Χάνα ενδέχεται να κάνει έφεση. Ως τότε, ίσως να έχει χρόνο να αναλογιστεί πόσο χυδαίο είναι όντως, να επικαλείσαι μια τόσο σοβαρή ασθένεια από την οποία βασανίζεται τόσος κόσμος, ώστε εσύ η ίδια να κάνεις dolce vita. Εγκλημα και τιμωρία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...