192
Ο Μάθιου Στέφεν, ο υποψήφιος του κόμματος, ποζάρει με τα ομοιόματα της αρχηγού | ABC News: Lexy Hamilton-Smith

Αυστραλία: Πολιτικός δηλώνει παρούσα στα εκλογικά κέντρα με χάρτινα ομοιώματα

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2018, 10:42
Ο Μάθιου Στέφεν, ο υποψήφιος του κόμματος, ποζάρει με τα ομοιόματα της αρχηγού
|ABC News: Lexy Hamilton-Smith

Αυστραλία: Πολιτικός δηλώνει παρούσα στα εκλογικά κέντρα με χάρτινα ομοιώματα

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2018, 10:42

Την λύση να στείλει 50 χάρτινα ομοιώματα, επειδή δεν μπορεί να είναι η ίδια παρούσα, ακολούθησε η Πολίν Χάνσον, επικεφαλής του αυστραλέζικου κόμματος εθνικιστικού κόμματος  Ένα Εθνος.

Η εικονική παρουσία της πολιτικού γίνεται με αφορμή την αναπληρωματική εκλογή το Σάββατο για μια έδρα στην πολιτεία του Κουίνσλαντ.

Κάθε εκλογικό κέντρο θα έχει ένα ομοίωμα της πολιτικού, με το κόμμα της να δηλώνει περήφανο ότι είναι «πολύ καλής ποιότητας». Και βέβαια όσοι θέλουν θα μπορούν να βγάλουν μια φωτογραφία με την πολιτικό. Ενας από αυτούς ήταν ο Μάθιου Στέφεν, ο υποψήφιος του κόμματος για την έδρα.

Πού είναι όμως η πρόεδρος; Αυτή την εβδομάδα είναι σε διακοπές στην Ευρώπη με κρουαζιερόπλοιο, επικοινωνεί πάντως καθημερινά με το κόμμα, αναφέρει ο Guardian.

Η αναπληρωματική εκλογή, μία από τις πέντε που γίνονται το Σάββατο, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι οριακή ανάμεσα στους Εργατικούς και τους Φιλελεύθερους, τα μεγαλύτερα κόμματα της Συστραλίας.

Το Ένα Εθνος δεν έχει ελπίδες να κερδίσει την έδρα, αλλά οι ψήφοι του μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ιδέα της Χάνσον δεν είναι νέα, καθώς την είχε δοκιμάσει (με επιτυχία) και ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης που είχε φέρει το ομοίωμα για να αποφύγει ενοχλητικές ερωτήσεις από δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...