552
H Τζολί με τις δύο κόρες της σε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη | EPA/JASON SZENES

Κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια των παιδιών της η Αντζελίνα Τζολί

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2018, 14:10
H Τζολί με τις δύο κόρες της σε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη
|EPA/JASON SZENES

Κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια των παιδιών της η Αντζελίνα Τζολί

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2018, 14:10

Η έλλειψη σχέσης των παιδιών που έχουν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ με τον πατέρα τους είναι επιβλαβής έκρινε δικαστήριο, πιέζοντας έτσι την ηθοποιό να διατηρήσει μια επαφή με τον πρώην σύζυγό της για το καλό των παιδιών.

Εάν μάλιστα η Αντζελίνα Τζολί δεν αρχίσει να ενθαρρύνει τα παιδιά της να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τον πρώην σύζυγό της, κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια, ανέφεραν πρόσωπα με γνώση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το The Blast, το οποίο επικαλέστηκε πρώτο τη νέα δικαστική απόφαση, ο δικαστής στην υπόθεση διαζυγίου της Τζολί και του Πιτ διαπίστωσε ότι η έλλειψη «σχέσης με τον πατέρα τους είναι επιβλαβής» για τα έξι παιδιά του ζευγαριού και ανέφερε ότι «είναι κρίσιμο κάθε ένα από αυτά να έχει μια υγιή και ισχυρή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα τους». Το US Weekly επιβεβαίωσε και αυτό την εγκυρότητα των δικαστικών εγγράφων.

Ο δικαστής διέταξε επίσης την Τζολί να κανονίσει τηλεφωνική επικοινωνία των παιδιών με τους γιατρούς τους, ώστε να τους εξηγήσουν ότι «το δικαστήριο αποφάσισε ότι καθένα από αυτά είναι ασφαλές με τον πατέρα τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπραντ Πιτ απηλλάγη των κατηγοριών του FBI και του τμήματος Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Aντζελες, περί κακοποίησης παιδιών, τον Νοέμβριο του 2016.

Το δικαστήριο όρισε συγκεκριμένες ώρες και ημερομηνίες στις οποίες η 43χρονη Τζολί πρέπει να έχει διαθέσιμα τα παιδιά στον πατέρα τους αυτό το καλοκαίρι, τόσο στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της ταινίας «Maleficent 2», όσο και στο Λος Αντζελες.

epa06199035 US director Angelina Jolie (R) tries to organize her six children and some friends as they arrive for the screening of the movie 'First They Killed My Father' during the 42nd annual Toronto International Film Festival (TIFF) in Toronto, Canada, 11 September 2017. The festival runs until 17 September. EPA/WARREN TODA
Η Τζολί με τα παιδιά της (και κάποιους φίλους) στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο το 2017 (EPA/WARREN TODA)

Κατ’ εξαίρεσιν, ο μεγαλύτερος γιος, ο 16χρονος Μάντοξ, θα μπορεί να επιλέξει αυτός πόσο χρόνο θέλει να περνά με τον πατέρα του.

Εκτός του Μάντοξ, τα παιδιά είναι o 14 χρονος Παξ, η 13χρονη Ζαχάρα, η 12χρονη Σιλό και τα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ, ηλικίας εννέα χρόνων.

Η Τζολί επίσης πρέπει να δώσει στον Πιτ τη δυνατότητα επικοινωνίας με κάθε ένα από τα παιδιά ξεχωριστά, παρέχοντάς του τον αριθμό τηλεφώνου τους και επιτρέποντάς του να επικοινωνεί μαζί τους όποτε το επιθυμεί. Επιπλέον δεν της επιτρέπεται να ελέγχει την επικοινωνία του με τα παιδιά.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, υπάρχει αυστηρή προειδοποίηση, εάν η Τζολί δεν συμμορφωθεί με τις αποφάσεις. «Εάν τα ανήλικα παιδιά παραμείνουν αποκομμένα από τον πατέρα τους και, ανάλογα με τις περιστάσεις που περιβάλλουν αυτή την κατάσταση, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του χρόνου που περνούν με την Τζολί και μπορεί να οδηγήσει το δικαστήριο να ορίσει την πρωταρχική επιμέλεια στον Πιτ» αναφέρουν τα έγγραφα.

Ενα δύσκολο διαζύγιο

Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016, ισχυριζόμενη ότι ο χωρισμός ήταν αναγκαίος «για την υγεία της οικογένειας».

Το διάσημο ζευγάρι είχε μπει σε πολύμηνη δημόσια διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών, μετά την αίτηση διαζυγίου της Τζολί. Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2017, μετά από κοινή τους δήλωση, τα πνεύματα φαίνεται ότι είχαν ηρεμήσει, καθώς είχαν ανακοινώσει ότι θα προσπαθήσουν από κοινού να βρουν μια λύση και να διαχειριστούν το διαζύγιο περισσότερο ιδιωτικά.