250
Ο Τζιοβάνι ντος Σάντος (αριστερά) συμμετείχε στο ξέφρενο πάρτι που προκάλεσε πάταγο | Hector Vivas/Getty Images

Ροζ σκάνδαλο στην Εθνική Μεξικού – Πάρτι με 30 ιερόδουλες πριν την Ρωσία

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2018, 12:59
Ο Τζιοβάνι ντος Σάντος (αριστερά) συμμετείχε στο ξέφρενο πάρτι που προκάλεσε πάταγο
|Hector Vivas/Getty Images

Ροζ σκάνδαλο στην Εθνική Μεξικού – Πάρτι με 30 ιερόδουλες πριν την Ρωσία

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2018, 12:59

Και ενώ όλες οι εθνικές ομάδες προετοιμάζονται με πυρετώδης ρυθμούς για την έναρξη του Μουντιάλ στις 14 Ιουνίου, οι παίκτες του Μεξικού αποφάσισαν να… το ρίξουν έξω.

Όπως αποκάλυψε το περιοδικό TV Notas, οκτώ ποδοσφαιριστές της «Ελ Τρι» πραγματοποίησαν πάρτι με 30 συνοδούς πολυτελείας, μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα με τη Σκωτία, το βράδυ της Κυριακής (3/6). Ετσι, το ροζ σκάνδαλο δεν άργησε να ταράξει την προετοιμασία της εθνικής ομάδας.

Σε αυτό το έξαλλο πάρτι συμμετείχαν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Γκιγιέρμο Οτσόα, τα αδέρφια Τζόναθαν και Τζιοβάνι ντος Σάντος, ο Μάρκο Φαμπιάν, ο Κάρλος Σαλσέδο, ο Έκτορ Ερέρα, ο Ραούλ Χιμένεθ και ο Χεσούς Γκαγιάρδο. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε σε μια πολυτελή βίλα στην περιοχή Λας Λόμας ντε Σαπουλτεπέκ, μια από τις πιο ακριβές γειτονιές στη πρωτεύουσα Μέξικο Σίτι.

«Το πραγματικό αποχαιρετιστήριο πάρτι της Τρι»! 30 συνοδοί πολυτελείας!», αναφέρει το πρωτοσέλιδο του περιοδικού ενώ άλλα περιοδικά είχαν πιο «σκληρούς» τίτλους.

De8F9sKXcAEYLCi

Εκείνο το βράδυ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Χουάν Κάρλος Οσόριο, άφησε ελεύθερους τους παίκτες του προκειμένου να δουν τις οικογένειές τους, καθώς στη συνέχεια η αποστολή θα ταξίδευε για την Ευρώπη προκειμένου να προετοιμαστεί για την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι ποδοσφαιριστές όμως είχαν άλλες προτεραιότητες…

Το επόμενο πρωινό, αρκετοί από τους εμπλεκόμενους, έκαναν αναφορά για κλέφτες που είχαν μπει στο ξενοδοχείο και για απώλεια κινητών, τάμπλετ, αλλά και κοσμημάτων. Η διοίκηση του ξενοδοχείου όμως «απάντησε» δίνοντας στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο ξενοδοχείο παρέα με τις συνοδούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...