190
Ο Τζον ΜακΚέιν σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του στη Γερουσία | EPA/MICHAEL REYNOLDS

Σοκ από αξιωματούχο του Λευκού Οίκου: «Δεν έχει σημασία τι λέει ο ΜακΚέιν, πεθαίνει εξάλλου»

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2018, 11:08
Ο Τζον ΜακΚέιν σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του στη Γερουσία
|EPA/MICHAEL REYNOLDS

Σοκ από αξιωματούχο του Λευκού Οίκου: «Δεν έχει σημασία τι λέει ο ΜακΚέιν, πεθαίνει εξάλλου»

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2018, 11:08

Μια απάντηση που ξαφνιάζει για τον κυνισμό και την απάθειά της έδωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου σε απάντηση στη κριτική του ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή Τζον ΜακΚέιν προς την διακυβέρνηση του Τραμπ.

Η εφημερίδα The Hill, που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ του Κογκρέσου, αναφέρει ότι χθες Πέμπτη σε κλειστή σύσκεψη η Κέλι Σάντλερ, ειδική συνεργάτρια του προέδρου, αναφέρθηκε στην αντίθεση του ΜακΚέιν στον διορισμό της Τζίνα Χάσπελ στη CIA.

«Δεν έχει σημασία τι λέει», φέρεται να είπε για τον ΜακΚέιν, «ούτως ή άλλως πεθαίνει».

Ο ηλικίας 81 ετών γερουσιαστής είναι γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο (γλοιοβλάστωμα) και ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην κατοικία του στην Αριζόνα. Προ ημερών είχε γίνει γνωστό ότι επιθυμία του είναι να μην παραστεί ο πρόεδρος Τραμπ στην κηδεία του.

Στο σχόλιο της Σάντλερ απάντησε με ένα tweet προς την Σάντλερ η σύζυγος του ΜακΚέιν, Σίντι: «Να σου υπενθυμίσω ότι ο σύζυγός μου έχει οικογένεια, επτά παιδιά και πέντε εγγόνια».

Ο Λευκός Οίκος από την πλευρά του δεν φάνηκε να διαψεύδει την αναφορά για το σχόλιο: «Σεβόμαστε τις υπηρεσίες του γερουσιαστή ΜακΚέιν προς το έθνος μας και, τόσο αυτός όσο και η οικογένεια του, είναι στις προσευχές μας αυτό το διάστημα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...