378
Η Εμιλι βρήκε τον έρωτα... | Instagram

Και ξαφνικά, παντρεύτηκε η Εμιλι Ρατακόφσκι [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2018, 18:11
Η Εμιλι βρήκε τον έρωτα...
|Instagram

Και ξαφνικά, παντρεύτηκε η Εμιλι Ρατακόφσκι [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2018, 18:11

Είναι η γυναίκα που όλοι γνωρίζουν φυσιογνωμικά αλλά λίγοι μπορούν να προφέρουν σωστά το όνομά της. Η Εμιλι Ρατακόφσκι λοιπόν, το μοντέλο που συνηθίζει να γοητεύει τον αντρικό πληθυσμό με τις προκλητικές της φωτογραφίες, δεν είναι πια ελεύθερη.

Κανένας δεν το περίμενε. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στον χώρο του θεάματος καθώς η μελαχρινή καλλονή μέχρι μόλις πριν από δύο μήνες ήταν σε σχέση με τον Τζεφ Ματζίντ. Και όμως, πρόλαβε να χωρίσει, να γνωρίσει και πάλι τον έρωτα, αυτή τη φορά στο πρόσωπο του παραγωγού και ηθοποιού Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΚλάρντ και μάλιστα να τον παντρευτεί.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η Ρατακόφσκι ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον αγαπημένο της βάζοντας για λεζάντα μόλις δύο γαμήλια δαχτυλίδια και τα αρχικά «ΝΥ», που σημαίνουν «Νέα Υόρκη», καθώς ο γάμος έγινε εκεί.

?ny?

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Αμέσως οι πολυάριθμοι φαν της κατάλαβαν το υπονοούμενο και άρχισαν να της εύχονται «να ζήσει» και «καλούς απογόνους». Ετσι, σε ελάχιστα λεπτά η είδηση ήταν παντού. Η Εμιλι εξάλλου είχε σπεύσει να ανεβάσει και διάφορα ενσταντανέ από το γάμο, που φυσικά ήταν «αντισυμβατικός». Η νύφη φορούσε ένα έντονο κίτρινο «κροκί» κουστούμι, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, και μαύρο καπέλο με βέλο στο κεφάλι. Ο γαμπρός φορούσε ανοιχτό γαλάζιο κουστούμι και μαύρο μπλουζάκι από μέσα.

Φυσικά ακολούθησαν και άλλες φωτογραφίες του ζευγαριού που δείχνει ευτυχισμένο. Οπως άλλωστε και κάθε φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι…

emily-rata-eptaemily-rata-oktoemily-rata-tessera

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...