183
Ο Πύργος Τραμπ στις φλόγες: η Πυροσβεστική παρενέβη αμέσως | INSTAGRAM/@SLIMADOS/via REUTERS

Fire and Fury στη Νέα Υόρκη… Στις φλόγες ο Πύργος Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2018, 15:25
Ο Πύργος Τραμπ στις φλόγες: η Πυροσβεστική παρενέβη αμέσως
|INSTAGRAM/@SLIMADOS/via REUTERS

Fire and Fury στη Νέα Υόρκη… Στις φλόγες ο Πύργος Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2018, 15:25

Ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να σβήσει την πολιτική φωτιά που ξέσπασε στον Λευκό Οίκο μετά τις αποκαλύψεις του βιβλίου «Fire and Fury» («Φωτιά και Οργή»), μια πραγματική φωτιά ξέσπασε στον εμβληματικό ουρανοξύστη του στη Νέα Υόρκη καθώς πυρκαγιά σημειώθηκε τη Δευτέρα στον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε μετά τις 07:00 (14:00 στην Ελλάδα)  να σπεύσει στον ουρανοξύστη που ανήκει στον πρόεδρο Τραμπ και είναι η βάση του στην Νέα Υόρκη. Η πυρκαγιά φαινόταν  να έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Το NBC και το CBS News μετέδωσαν αρχικά ότι δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, με το πρώτο δίκτυο να διευκρινίζει ότι πρόκειται για φωτιά που σχετίζεται με βραχυκύκλωμα. Ωστόσο αργότερα έγινε λόγος για δύο τραυματίες εκ των οποίων ένας σοβαρά.

Η Washington Post προσέθετε ότι δεν χρειάστηκε να γίνει εκκένωση του κτιρίου.

Ο  Τραμπ την ίδια ώρα βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, στην Ουάσιγκτον.

Ο Πύργος, που έχει 68 ορόφους και βρίσκεται στην Πέμπτη Λεωφόρο, ανήκει από το 1979 στον αμερικανό πρόεδρο. Σε αυτόν έγιναν τα γυρίσματα του ριάλιτι «The Apprentice» με το οποίο ο Τραμπ έγινε ευρύτερα γνωστός ενώ χρησιμοποιήθηκε και ως έδρα της προεκλογικής εκστρατείας το 2016.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...