422
Μπιγιονσέ Νόουλς και Jay Z σε κοινή τους εμφάνιση στο Λας Βέγκας το 2015 | Photo by Al Bello/Getty Images/Ideal Images

Γιατί να απατήσεις την Μπιγιόνσε; Ο Jay Z προσπαθεί να εξηγήσει τον λόγο

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2017, 14:00
Μπιγιονσέ Νόουλς και Jay Z σε κοινή τους εμφάνιση στο Λας Βέγκας το 2015
|Photo by Al Bello/Getty Images/Ideal Images

Γιατί να απατήσεις την Μπιγιόνσε; Ο Jay Z προσπαθεί να εξηγήσει τον λόγο

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2017, 14:00

Γιατί να απατήσεις μια γυναίκα σαν την Μπιγιόνσε; Ο Jay-Z, σύζυγος της βασίλισσας της R&B, μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απιστία και έκανε αποκαλύψεις για τη θεραπεία που ακολουθεί.

Σε συνέντευξή του στον βραβευμένο με Πούλιτζερ, δημοσιογράφο, Ντιν Μπάκετ για το περιοδικό T των New York Times, ο ράπερ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι απάτησε τη σύζυγό του λέγοντας ότι η τάση του να «κλείνεται συναισθηματικά» τον οδήγησε στην απιστία.

Περιγράφοντας τον τρόπο, με τον οποίο έχει ανατραφεί είπε ότι έμαθε «να ενδύεται το κέλυφος του σκληρού ατόμου» και πρόσθεσε: «Κλείνεις όλα τα συναισθήματα. Έτσι, ακόμη και με τις γυναίκες, κλείνεσαι συναισθηματικά, δεν μπορείς να συνδεθείς … Στην περίπτωσή μου, όπως είναι, είναι βαθύ. Και τότε όλα τα πράγματα συμβαίνουν από εκεί: απιστία».

Ο Jay Ζ, σύμφωνα με τη συνέντευξη αποσπάσματα της οποίας αναδημοσιεύει το NME είπε ότι «ωρίμασε πάρα πολύ» από τις συνεδρίες θεραπείας εξηγώντας: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθα είναι ότι όλα συνδέονται. Κάθε συναίσθημα συνδέεται και προέρχεται από κάπου. Και όταν έχεις επίγνωση, αν το γνωρίζεις στην καθημερινή σου ζωή αυτό σου δίνει πλεονέκτημα».

«Αντιλαμβάνεστε ότι αν κάποιος είναι ρατσιστής απέναντί σας, δεν έχει να κάνει με εσάς. Αφορά την ανατροφή τους, το τι τους συνέβη και πώς οδηγήθηκαν σε αυτό το σημείο. Πρέπει να έχεις πέσει θύμα εκφοβισμού ως παιδί για να προσπαθείς να εκφοβίσεις, όταν είσαι ενήλικος».

Για την απόφαση που έλαβαν με την Μπιγιονσέ να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, αντί να χωρίσουν, ο Jay Z δήλωσε: «Ξέρεις, οι περισσότεροι άνθρωποι αποχωρούν και τα ποσοστά διαζυγίων φθάνουν το 50% ή κάτι τέτοιο, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν τον εαυτό τους. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βλέπεις στο πρόσωπο κάποιου τον πόνο που εσύ προκάλεσες και στη συνέχεια να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εαυτό σου. Έτσι, ξέρεις, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να το κάνουν αυτό. Δεν θέλουν να κοιτάξουν μέσα τους. Και έτσι φεύγουν μακριά».

Ο αμερικανός ράπερ και πρώην διευθυντής δισκογραφικών εταιριών, συνιδιοκτήτης της ομάδας καλαθοσφαίρισης του NBA, Μπρούκλιν Νετς, αποκάλυψε ότι με την Μπιγιόνσε είχαν αρχικά σχεδιάσει να κυκλοφορήσουν ένα άλμπουμ μαζί και χαρακτήρισε τα ξεχωριστά άλμπουμ τους «4:44» και «Lemonade» σαν μια περίοδο θεραπείας.

«Βρισκόμασταν στο μάτι του τυφώνα», είπε, «αλλά το καλύτερο μέρος είναι ακριβώς στο κέντρο του πόνου. Εκεί ήμασταν. Και ήταν άβολα. Και είχαμε πολλές συζητήσεις. [Ήμουν] πραγματικά περήφανος για τη μουσική που έκανε και ήταν πραγματικά υπερήφανη για την τέχνη που κυκλοφόρησα. Και, ξέρετε, στο τέλος της ημέρας έχουμε πραγματικά ένα υγιές σεβασμό για την τέχνη του άλλου. Νομίζω ότι είναι καταπληκτική».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...