426
Ο Λαζόπουλος όταν κατακεραύνωνε τους Γερμανοτσολιάδες και εξυμνούσε τον ΣΥΡΙΖΑ από το Αλ Τσαντίρι | Τwitter

Ο Λαζόπουλος συνεχίζει την κριτική κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Σαν να αλλάζουμε κελί»

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2017, 11:49
Ο Λαζόπουλος όταν κατακεραύνωνε τους Γερμανοτσολιάδες και εξυμνούσε τον ΣΥΡΙΖΑ από το Αλ Τσαντίρι
|Τwitter

Ο Λαζόπουλος συνεχίζει την κριτική κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Σαν να αλλάζουμε κελί»

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2017, 11:49

Η εντυπωσιακή μεταστροφή – με γενναίες δόσεις αντι-ΣΥΡΙΖΑ- του Λάκη Λαζόπουλου συνεχίζεται, με νέο «θύμα» το κυβερνητικό αφήγημα περί «καθαρής» εξόδου από το Μνημόνια, το οποίο συχνά – πυκνά επιμένει να προβάλλει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Οταν λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα βγούμε από τα μνημόνια τον Αύγουστο του ’18 είναι σαν να αλλάζουμε κελί», σχολιάζει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, καθώς όπως επισημαίνει, «από τη φυλακή δεν πρόκειται να βγούμε ποτέ», αν δεν υπάρξει λύση με το χρέος.

«Με τέτοιο χρέος δεν πρόκειται να είμαστε ποτέ ελεύθεροι. Μας δέσμευσε για πάντα και αν δεν υπάρξει κάποια λύση με το χρέος, δεν θα ξεφύγουμε ποτέ», εκτιμά και συνεχίζει με ρητορική τύπου «για όλα φταίνε οι ξένοι»: «Πρώτη φορά ο κόσμος περνάει φτώχεια που μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την Κατοχή… Και δεν είναι η φτώχεια που λέμε ότι θα περάσει, είναι ότι αυτοί που μας έχουν βάλει σε αυτήν δεν θέλουν πραγματικά να βγούμε. Αυτό που επεδίωξαν οι Ευρωπαίοι -και ειδικά οι Γερμανοί- ήταν να τελειώσουν τη χώρα, να αναπτύξουν τα μίση και τα πάθη και να ποντάρουν στην ασθένεια του λαού που πάντα ήταν διχασμένος, μπλεγμένος σε εμφύλιους πολέμους. Εξ ου και ο νέος εμφύλιος που στηρίχτηκε και υποστηρίχτηκε από το Διαδίκτυο».

«Οι αντάρτες πιάσανε τα βουνά και οι φασίστες το Διαδίκτυο»

Και μια ο λόγος για το Διαδίκτυο, ο ηθοποιός  ερωτάται στη συνέντευξή του για τον «διαδικτυακό πόλεμο» που του γίνεται: «Το Διαδίκτυο», απαντά, «έχει γίνει πια ο τόπος όπου ζει ο δωσίλογος, εκεί όπου μπορεί να φορέσει την κουκούλα».

«Οι αντάρτες πιάσανε τα βουνά και οι φασίστες το Διαδίκτυο», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά και μιλά για «ηλεκτρονικές συμμορίες» οι οποίες δρουν ανεξέλεγκτα και έχουν καταφέρει «να σκεπάσουν την ελευθερία του λόγου που υπήρχε κάποτε»: «Από το Διαδίκτυο της δημιουργικής σκέψης και του λόγου καταλήξαμε σε μια πλαστική λεκάνη εμετού γεμάτη γράμματα. Κάθε μικρόψυχος, κακόψυχος και ανεπιβεβαίωτος ψάχνει τις λέξεις για να χωρέσει μέσα τους το μίσος και τον φθόνο, δημιουργώντας μια επίπλαστη σφαίρα χωρίς αλήθεια και δημιουργικότητα».

Ερωτηθείς γιατί επιλέγει να μην απαντά στις επιθέσεις, σημειώνει ότι «αυτό είναι το παιχνίδι των Σειρήνων» και εξηγεί πως «αν απαντήσω μία φορά, σημαίνει ότι από κει και πέρα είμαι υποχρεωμένος να απαντάω σε όλα». Είναι, λέει, «σαν να σε περιμένουν έξω από κλαμπ χίλιοι μπράβοι για να σου δώσει ο καθένας και μια μπουνιά και εσύ να ξέρεις ότι είναι αδύνατον να αντιμετωπίσεις και τους χίλιους. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μη βγεις. Εγώ λοιπόν δεν το παίζω καμπόσος, να βγω στην αλάνα με όλους αυτούς που παραμένουν σε μεγάλο βαθμό κρυμμένοι, παρότι τους έχω ψάξει και ξέρω την προέλευσή τους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...