226
Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν χαμογελά με φόντο τα αγαλματίδια του «Θείου Οσκαρ» | REUTERS/Mike Blake/File Photo

Τo tweet του Κουέντιν Ταραντίνο για τον φίλο του Χάρβεϊ Γουάινσταΐν

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2017, 20:32
Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν χαμογελά με φόντο τα αγαλματίδια του «Θείου Οσκαρ»
| REUTERS/Mike Blake/File Photo

Τo tweet του Κουέντιν Ταραντίνο για τον φίλο του Χάρβεϊ Γουάινσταΐν

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2017, 20:32

Μετά το τρομακτικό ντόμινο των αποκαλύψεων γύρω από το παρελθόν του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο επί χρόνια συνεργάτης και φίλος του, Κουέντιν Ταραντίνο, σύμφωνα με τον Guardian, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του μέσω ενός tweet από τον λογαριασμό της Αμπερ Τάμπλιν.

Η ηθοποιός είχε ένα γεύμα με τον Ταραντίνο την Πέμπτη το βράδυ.

Αυτός της ζήτησε να ανεβάσει μια δήλωση που ετοίμασε.

Στη δήλωση αυτή αναφέρει τα εξής:

«Την τελευταία βδομάδα έχω μείνει εμβρόντητος και έχω πληγωθεί από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον επί 25 χρόνια φίλο μου Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Χρειάζομαι λίγες μέρες ακόμη για να επεξεργαστώ τον πόνο μου, τα συναισθήματά μου, την οργή μου και τις μνήμες που έχω, και ύστερα θα μιλήσω δημόσια γι’ αυτό».

Ο Ταραντίνο έχει γυρίσει σχεδόν όλες του τις ταινίες με τον Γουάινσταϊν, ξεκινώντας από το «Pulp Fiction» το 1994 (με το τότε στούντιο του παραγωγού, τη Miramax). Η πιο πρόσφατη ταινία που γύρισε ο διάσημος σκηνοθέτης με τη Weinstein Co. ήταν οι «Μισητοί Οκτώ» το 2015.

Η ταινία «Τζάνγκο ο Τιμωρός» του Ταραντίνο είναι η πιο κερδοφόρα ταινία της Weinstein Company, με έσοδα που ξεπερνούν τα 163 εκατ. δολάρια.

Είναι προφανές ότι μια ανδρική φιλία 25 ετών και μια ιδιαίτερα επικερδής συνεργασία, δεν μπορεί να κλονιστεί τόσο εύκολα, σωστά;
Αλλά ας περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη προκειμένου να επεξεργαστεί το ό,τι συνέβη ο σπουδαίος σκηνοθέτης και να αποφανθεί, τελικά, για το θέμα…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...