185
Πάντα εκφραστικός, ο Μάρτιν Σουλτς μίλησε για τις αταξίες του ως νέος. | REUTERS/Thilo Schmuelgen

Σουλτς: «Το δεύτερο πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου»

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2017, 09:19
Πάντα εκφραστικός, ο Μάρτιν Σουλτς μίλησε για τις αταξίες του ως νέος.
|REUTERS/Thilo Schmuelgen

Σουλτς: «Το δεύτερο πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου»

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2017, 09:19

O Μάρτιν Σουλτς υπήρξε άτακτος. Ολοι άλλωστε υπήρξαμε κάποτε νέοι και «κακά παιδιά», πόσο μάλλον ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός που ποτέ του δεν έκρυψε τις λαϊκές του καταβολές και ότι είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους γερμανούς πολίτες. Κλήθηκε λοιπόν ο ηγέτης του SPD στο πλαίσιο διαδικτυακής συνέντευξής του που μεταδόθηκε ζωντανά στο YouTube την Τρίτη να απαντήσει μεταξύ άλλων στο ποιο είναι το πιο άτακτο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του.

Ο Σουλτς, δεν απάντησε. Το κράτησε για τον εαυτό του. Αλλά περιέγραψε αυτό που χαρακτήρισε ως δεύτερο πιο άτακτο πράγμα που έκανε στη ζωή του.

Ηταν, λέει, μια βραδιά μεθυσιού. Οταν πήγε σε μια ανοιχτή πισίνα και έριξε μέσα μια σακούλα με σκόνη απορρυπαντικού. Στην ερώτηση πώς μπήκε στην πισίνα, στην αρχή αρνήθηκε να πει, μετά όμως παραδέχτηκε ότι σκαρφάλωσε σε έναν φράχτη. «Το χειρότερο πράγμα είναι ότι ήρθε η αστυνομία» είπε ο 61χρονος σήμερα Σουλτς. Ωστόσο δεν συνελήφθη. «Ημουν αρκετά γρήγορος» είπε γελώντας.

Οι εκλογές στη Γερμανία είναι στις 24 Σεπτεμβρίου και ο σοσιαδλημοκράτης υποψήφιος για την καγκελαρία υπολείπεται δημοσκοπικά της Ανγκελα Μέρκελ των Χριστιανοδημοκρατών. Η οποία δύσκολα θα παραδεχόταν ότι έχει υπάρξει άτακτο κορίτσι…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...