298
Ο Μπερλουσκόνι, σε αγώνα της Μίλαν, κάνει το σήμα της νίκης. Τώρα η ζωή του θα γίνει ταινία, δια χειρός Σορεντίνο | Marco Luzzani/Getty Images

Στη μεγάλη οθόνη τα «μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι» του Μπερλουσκόνι

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2017, 09:11
Ο Μπερλουσκόνι, σε αγώνα της Μίλαν, κάνει το σήμα της νίκης. Τώρα η ζωή του θα γίνει ταινία, δια χειρός Σορεντίνο
|Marco Luzzani/Getty Images

Στη μεγάλη οθόνη τα «μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι» του Μπερλουσκόνι

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2017, 09:11

Δεκάδες νέες γυναίκες με ψηλοτάκουνα και αποκαλυπτικά ρούχα συγκεντρώθηκαν προ ημερών στη Ρώμη υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο για να αναπαραστήσουν μία από τις πιο αμφιλεγόμενες στιγμές της πρωθυπουργίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τα περιβόητα «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι όπου ο Μπερλουσκόνι και η παρέα του διασκέδαζαν στις βίλες του με τη συντροφιά πολλών γυναικών.

Το σκηνικό ήταν το Κολοσσαίο, στο κέντρο της Ρώμης, ίσως το ιδανικό για το θέμα της σκηνής που έχει κάτι από ρωμαϊκή οργιώδη παρακμή.

Η ταινία του Σορεντίνο, που λέγεται «Loro», επικεντρώνεται στην πρωθυπουργία του Μπερλουσκόνι και στα δεκάδες μικρά και μεγάλα σκάνδαλα που προκάλεσε κατά την θητεία του.

Αρχίζει από το διαζύγιο του Μπερλουσκόνι από τη δεύτερη σύζυγό του, Βερόνικα Λάριο, η οποία τον εγκατέλειψε γιατί αυτός παρέστη στο πάρτι των 18ων γενεθλίων μιας επίδοξης ηθοποιού, της Νοεμί Λετίτσια. Η Λάριο έλεγε ότι δεν θέλει να είναι με κάποιον που σχετίζεται με ανήλικα.

Τον ρόλο του μεγιστάνα πρωθυπουργού υποδύεται ο Τόνι Σερβίλο, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην προηγούμενη ταινία του βραβευμένου με Οσκαρ Σορεντίνο, τη «Μεγάλη Ομορφιά».

trailer-la-grande-bellezza-14041
O Tόνι Σερβίλο στη «Μεγάλη Ομορφιά» του Σορεντίνο. Ο διονυσιακός του χαρακτήρας ταιριάζει στον βίο του Μπερλουσκόνι

Εν τω μεταξύ, ο Μπερλουσκόνι παραμένει στα 81 του ο πάντα φιλάρεσκος Μπερλουσκόνι που γνωρίζουμε εδώ και τόσα χρόνια.

Προ ημερών, γράφουν οι Times, μετά από επίσκεψη σε σπα στη βόρεια Ιταλία εμφανίστηκε αγνώριστος. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έκανε πλαστική και εξηγεί ότι η επίσκεψη στο σπα ήταν για να αναζωογονηθεί ενόψει των εκλογών την ερχόμενη άνοιξη.

Αν και μετά την καταδίκη του για απάτη δεν μπορεί να διεκδικήσει δημόσιο αξίωμα πριν από το 2019, είπε στη Rai ότι θέλει να αισθάνεται «νέος, όμορφος και δραστήριος» ενόψει των εκλογών, όπου το κόμμα του το Forza Italia, ποντάρει πολλά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...