228
Ο Χρήστος Σπίρτζης χαμογελά πονηρά στον φακό. Για την πρόσληψη ως μετακλητής υπαλλήλου της περίφημης DJ του ΟΑΣΑ; | SOOC

Η DJ του ΟΑΣΑ τώρα και μετακλητή στο γραφείο του Σπίρτζη

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2017, 16:44
Ο Χρήστος Σπίρτζης χαμογελά πονηρά στον φακό. Για την πρόσληψη ως μετακλητής υπαλλήλου της περίφημης DJ του ΟΑΣΑ;
|SOOC

Η DJ του ΟΑΣΑ τώρα και μετακλητή στο γραφείο του Σπίρτζη

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2017, 16:44

«Ολα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν»… Η  κυρία Βέρθα Ευθυμιάδου, η δασκάλα πιάνου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ η οποία πριν από περίπου ένα χρόνο μας είχε απασχολήσει με την πρόσληψή της από τον ΟΑΣΑ για να φτιάχνει την play list των μελωδιών που θα ακούν οι επιβάτες στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τους δημόσιους χώρους του μετρό, πήρε προαγωγή!

Από DJ λοιπόν, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΟ Βριλησσίων-Πεντέλης «αναβαθμίζεται», σύμφωνα με τον «Παράτυπο» της έντυπης έκδοσης του «Ελεύθερου Τύπου», σε μετακλητή υπάλληλο στο γραφείο του υπουργού Υποδοµών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη.

Υπενθυμίζεται ότι για την προηγούμενη θέση της, η καθηγήτρια πιάνου και παιδαγωγός έλαβε ως αμοιβή ούτε λίγο ούτε πολύ, 3.900 ευρώ για μόλις δύο μήνες σκληρής δουλειάς στα μουσικά πλατώ του ΟΑΣΑ, ήτοι 1.950 ευρώ μηνιαίως.

Οπως σχολιάζουν στον «Ελεύθερο Τύπο» πηγές του ΟΑΣΑ, οι µουσικές επιλογές της επιµελήτριας είχαν δοθεί εντός χρονικών πλαισίων, αλλά τα προβλήµατα που αντιµετωπίζει ο Οργανισµός γενικότερα, έφεραν σε δεύτερη µοίρα το συγκεκριµένο εγχείρηµα. Αποτέλεσµα αυτού, οκτώ µήνες µετά οι μουσικές επιλογές της δεν έχουν ηχήσει ακόμα στις μεγαφωνικές του μετρό και τα λεωφορεία.

Η κυρία Βέρθα ήταν επίσης υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στο δημοτικό διαμέρισμα Πεντέλης και τακτικό μέλος της συντονιστικής του ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια περιοχή.

Να και το ΦΕΚ της προαγωγής που επιτέλους έγινε πραγματικότητα για την κυρία Ευθυμιάδου:

fek1

fek2

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...