314
Η Σουίφτ σε συναυλία το 2016 | REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Δικαιωμένη η Τέιλορ Σουίφτ για την υπόθεση με DJ που την παρενοχλούσε

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2017, 13:31
Η Σουίφτ σε συναυλία το 2016
|REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Δικαιωμένη η Τέιλορ Σουίφτ για την υπόθεση με DJ που την παρενοχλούσε

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2017, 13:31

Από το δικαστήριο η ποπ σταρ Τείλορ Σουίφτ ζήτησε μία συμβολική αποζημίωση ύψους ενός δολαρίου, εξηγώντας ότι η δίκη είναι ένας τρόπος να φέρει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες. Και όπως φαίνεται κέρδισε, τουλάχιστον αυτό το κομμάτι της δίκης.

Αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε την Παρασκευή την αγωγή που είχε καταθέσει DJ κατά της τραγουδίστριας με την οποία την κατηγορούσε ότι έχασε την εργασία του εξαιτίας της από τότε που τον κατηγόρησε ότι την άγγιξε ανάρμοστα.

Ο Ντέιβιντ Μιούλερ, πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ντένβερ του Κολοράντο, είχε συναντήσει την Σουίφτ το 2013 στα παρασκήνια συναυλίας. Οταν φωτογραφήθηκαν μαζί με την τραγουδίστρια και την φίλη του, σύμφωνα με την μαρτυρία της Σουίφτ, άγγιξε επίμονα τα οπίσθια της τραγουδίστριας, βάζοντας το χέρι του κάτω από την φούστα της.

Την κατάθεση τραγουδίστριας επιβεβαίωσε και ο πρώην σωματοφύλακάς της που είπε ότι είδε τον Μιούλερ να βάζει το χέρι του κάτω από τη φούστα της τραγουδίστριας. Οχι όμως και η (πρώην πια) φίλη του DJ που είπε ότι δεν κατάλαβε να συνέβη κάτι.

Οι αποκαλύψεις οδήγησαν στην απόλυση του Μιούλερ που κινήθηκε δικαστικά κατά της Σουίφτ λέγοντας ότι εξαιτίας της έχασε τη δουλειά, ζητώντας από την ποπ σταρ τρία εκατομμύρια δολάρια. Την κατηγορεί ακόμη για επίθεση, γιατί μετά το περιστατικό εκδιώχτηκε βιαίως από τους συνεργάτες της από τον χώρο της συναυλίας.

2017-08-12T015843Z_373502248_RC1F81FAE360_RTRMADP_3_PEOPLE-TAYLORSWIFT-DISMISSAL
Σκίτσο από την δίκη με την Σουίφτ (αριστερά) και τον δικηγόρο της (REUTERS/Jeff Kandyba/File Photo)

Σε απάντηση η Σουίφτ υπέβαλε και αυτή αγωγή, ζητώντας συμβολική αποζημίωση ενός δολαρίου για το σκέλος της επίθεσης.

Ωστόσο το δικαστήριο στο Ντένβερ του Κολοράντο απέρριψε την προσφυγή του Μιούλερ γιατί δεν κατάφερε να αποδείξει τον ισχυρισμό του ότι η Σουίφτ έκανε ενέργειες για την απόλυσή του.

Ο DJ ισχυρίστηκε ότι και η μητέρα της τραγουδίστριας, Αντρεα, και άλλος ένας συνεργάτης της ενέχονταν στην προσπάθεια να απολυθεί. Για αυτές τις κατηγορίες δεν έχει αποφανθεί ακόμη το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...