242
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την επίσκεψή του υποβλήθηκε και σε εξέταση για αντιοξειδωτικά | ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Η πρόταση Μητσοτάκη για ανταγωνιστικά μεταπτυχιακά

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2017, 19:08
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την επίσκεψή του υποβλήθηκε και σε εξέταση για αντιοξειδωτικά
|ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Η πρόταση Μητσοτάκη για ανταγωνιστικά μεταπτυχιακά

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2017, 19:08

Την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο που προτίθεται να φέρει η κυβέρνηση  στη Βουλή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση -και ειδικότερα στους σχεδιασμούς για τα μεταπτυχιακά- εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως υπογράμμισε «κάθε μεταπτυχιακό πρέπει να ορίζει το ύψος των διδάκτρων ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ανταγωνιστικά μεταπτυχιακά».

Πρόσθεσε ότι οι υποτροφίες πρέπει να δίδονται με αξιοκρατικά κριτήρια.

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ στην ιατρική σχολή του πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, ο οποίος ξεναγήθηκε στους χώρους της σχολής από τον καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα.

Για τα μεταπτυχιακά προγράμματα με δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο, ο κ. Κουρέτας επισήμανε ότι με το νέο νόμο που προωθεί η Κυβέρνηση αυτά θα κλείσουν.

Κοινή πεποίθηση του κ. Μητσοτάκη και του κ. Κουρέτα είναι η σύνδεση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων με την αγορά εργασίας καθώς και η ανάπτυξη συμβάσεων ανάμεσα σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και εταιρείες προκειμένου να μπορούν οι σχολές να στηρίζονται σε δικά τους έσοδα και όχι μόνο σε ευρωπαϊκούς πόρους.

225756
Ο κ. Μητσοτάκης παραβρέθηκε ακόμη στο αντάμωμα των Σαρακατσάνων (Intimenews/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

 

Όπως αναφέρει τέλος το ΑΠΕ, κατά την επίσκεψη ο πρόεδρος της ΝΔ υποβλήθηκε σε αιματολογική εξέταση που ανιχνεύει τα ενδογενή αντιοξειδωτικά του οργανισμού προκειμένου οι διαιτολόγοι να συστήνουν στοχευμένες διατροφικές παρεμβάσεις.

Τα δεδομένα της εξέτασης βγήκαν σε 15 λεπτά. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται πάνω από το μέσο όρο ενώ ο κ. Κουρέτας του συνέστησε να πίνει καθημερινά ένα ποτήρι χυμό ρόδι και ένα καφέ εσπρέσο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...