190
| intimenews

«Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα του παλιού», τονίζει ο Θεοδωράκης

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2016, 16:20

«Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα του παλιού», τονίζει ο Θεοδωράκης

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2016, 16:20

«Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα του παλιού, αλλά δεν θα αρκεστούμε και στην αυταρέσκεια, ούτε πιστεύουμε στην κομματική καθαρότητα» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την εισηγητική ομιλία του στη συνεδρίαση της Μεγάλης Συνέλευσης Αντιπροσώπων (ΜΕ.ΣΥ.Α) του Ποταμιού. Και πρόσθεσε: «Θα βρούμε καινούργιους συμμάχους στην κοινωνία»

Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι «αυτή είναι η μεγάλη μάχη», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν όλοι βγούμε στους δρόμους, προσπαθήσουμε, αγωνιστούμε, αυτός ο χειμώνας θα αποδείξει ότι και να μην υπήρχε το Ποτάμι θα έπρεπε να το εφεύρουμε, και όχι μόνο για τη χώρα, όχι μόνο για τα παιδιά μας, αλλά και για την ψυχή μας». Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε πως το Ποτάμι ξεκινάει εκστρατεία σε όλη τη χώρα για να συζητηθούν οι λύσεις για την οικονομία, την παραγωγή και τη δημοκρατία. Στους επόμενους τέσσερις μήνες θα πραγματοποιηθούν περιοδείες σε όλες τις “άγονες γραμμές” αλλά και μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλες τις περιφέρειες.

Παράλληλα, παρουσιάζοντας ενδεικτικά στοιχεία του κρατικού προϋπολογισμού, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι τα λεφτά δεν πάνε για τους ανέργους, δεν πάνε για να αντιμετωπίσουμε την ακραία φτώχεια, δεν πάνε στην υγεία, δεν πάνε στην οικογένεια και δεν πάνε στην έρευνα, αλλά πάνε, κυρίως, στη συντήρηση του κομματικού κράτους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...