1036
Αλέξης Τσίπρας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Εύα Καϊλή και Παύλος Πολάκης, αλλά και Νίκος Παππάς στο γήπεδο. Ηταν ένα τρελό Σαββατοκύριακο... | CreativeProtagon

Τρελό weekend #20

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 28 Αυγούστου 2017, 11:02
Αλέξης Τσίπρας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Εύα Καϊλή και Παύλος Πολάκης, αλλά και Νίκος Παππάς στο γήπεδο. Ηταν ένα τρελό Σαββατοκύριακο...
|CreativeProtagon

Τρελό weekend #20

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 28 Αυγούστου 2017, 11:02

1. Ο Αλέξης Τσίπρας επιδεικνύει τα καλούδια της μακεδονικής γης. Μεσημέρι Σαββάτου στον Αγιο Γερμανό Πρεσπών, ο Πρωθυπουργός συναντιέται με παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Μακεδονίας και λαμβάνει το δωράκι του.

235964
O Πρωθυπουργός στη συνάντηση που είχε με φορείς της Δυτ. Μακεδονίας (ΙΝΤΙΜΕΝΕWS)

2. Ο Αλέξης Τσίπρας επιδεικνύει τις κάλτσες του. Φιλόμουσος αλλά όχι ακριβώς επιτομή του καλού γούστου, ο Πρωθυπουργός παρακολουθεί μαζί με την Μπέτυ Μπαζιάνα, την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και τον καλλιτεχνικό διευθυντή των «Πρέσπειων 2017» Γιώργο Λιάνη τη συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο με τον Μανώλη Μητσιά το βράδυ του Σαββάτου στο νησί του Αγίου Αχιλλείου.

235915
Γιώργος Λιάνης, Αλέξης Τσίπρας, Μπέτυ Μπαζιάνα και Λυδία Κονιόρδου, μια όμορφη παρέα στις Πρέσπες (ΙΝΤΙΜΕΝΕWS)

Η σύντροφος του κ. Τσίπρα μαυρισμένη που σημαίνει ότι τις διακοπές της τις έκανε. Ο κ. Τσίπρας όχι και τόσο μαυρισμένος, που σημαίνει ότι εργαζόταν. Αλλά αυτό που με σκοτώνει είναι οι μαύρες κάλτσες με καφέ παπούτσι, γκριζομπέζ παντελόνι και σκούρο μπλε πουκάμισο. Είπαμε τέχνη, αλλά όχι και τόσο!

3. O Βασίλης Κικίλιας επιδεικνύει το βαφτιστήρι του. Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της ΝΔ ποζάρει με τον Αλέξανδρο, που λογικά γιορτάζει την Τετάρτη. «Με τον πιο ωραίο τύπο που υπάρχει!» γράφει ο νονός.

Με τον πιό ωραίο τύπο που υπάρχει ! #αλεξανδρος #βαφτιστήρι #τοναγαπω @amypanos

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on

4. Ο Νίκος Παππάς βλέπει μεγάλη μπάλα. Εχοντας στο πλευρό του τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο -παρεάκι και δίδυμο της επιτυχίας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, να θυμίσω- ο υπουργός ΨΗΠΤΕ βρέθηκε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης την Κυριακή για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο κ. Παππάς είναι, λέει, τακτικός στη Νέα Σμύρνη, όπου άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέκαθεν ερείσματα. Παλιοί μου θύμισαν ότι υπήρχε και σύνθημα: «κάθε σέξι νέος, Πανιώνιος και ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος». Τώρα για σέξι, γούστα είναι αυτά…

236000
Ο Νίκος Παππάς ζει το παιχνίδι. Ο Λευτέρης Κρέτσος όχι και τόσο (INTIMENEWS)

Απ’ ό,τι έμαθα στο συγκεκριμένο γήπεδο ήταν και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας που συνόδευσε προσφυγόπουλα για να δουν το ματς. Που για την ιστορία έληξε με νίκη των γηπεδούχων 2-0.

5. O Ανδρέας Λοβέρδος τα πίνει. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης βρέθηκε, όπως μας ενημέρωσε, στη Λευκάδα για τον γάμο του Χαράλαμπου Βαρδίκου, τον οποίο χαρακτήρισε ραχοκοκαλιά και στυλοβάτη της πολιτικής του ομάδας.

21034482_1852499711433601_4275654745508634639_n
Η φωτογραφία που ανήρτησε στο facebook ο (αξύριστος) Ανδρέας Λοβέρδος

6. H Ευρυδίκη Βαλαβάνη πλατσουρίζει. Στα νέα των παλαίμαχων του «Survivor» η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ και σελέμπριτι ανήρτησε μια φωτογραφία της στο Instagram από ένα μπάνιο της στο Πήλιο. Φυσικά για να υπενθυμίσει την παρουσία της και να διαφημίσει το μαγιό που φοράει. 

Summer is a state of mind! ? ___________________________________________________ Swimsuit: @sunsetgo_official

A post shared by Evridiki Valavani Official (@evridiki_valavani) on

7. O Αδωνις Γεωργιάδης αυτοτρολάρεται. Και θεωρεί εαυτόν ζωντανή απόδειξη της συνέχειας του Ελληνισμού…

8. Ο Γιώργος Βουλγαράκης χλευάζει την Κεντροαριστερά – ο ποιος; Ο πρώην υπουργός των αλήστου μνήμης κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή είπε να κάνει ξανά αισθητή την παρουσία του στα πολιτικά πράγματα και ειρωνεύτηκε τις πολλές υποψηφιότητες για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς…

9. Η Εύα Καϊλή πλακώνεται με τον Παύλο Πολάκη για τους κομμουνιστές. Η ευρωβουλευτής της Ελιάς άφησε τις αναρτήσεις στο Instagram από τις διακοπές της και ασχολήθηκε με την κληρονομιά του κομμουνισμού, ελέω της γνωστής ιστορίας με το συνέδριο της Εσθονίας που δεν πήγε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής. Η κυρία Καϊλή λοιπόν σε άρθρο της στις «Ειδήσεις» έγραψε σε προσωπικό τόνο προς τον υπουργό -«Κοντονή, ακούς;»- ότι κομμουνιστές είχαν σκοτώσει τον παππού της.

DILEVCsXkAAEaMq
Το επίμαχο άρθρο της κυρίας Καϊλή που προκάλεσε αντιδράσεις

Δεν θα σταθώ στο τι της έγραψαν της κυρίας Καϊλή διάφοροι ταλιμπάν του Διαδικτύου στο facebook και στο twitter για τον παππού της, η ίδια άλλωστε ξεκαθάρισε ότι θα κάνει αγωγή σε όσους προσέβαλαν τη μνήμη του. Θα σταθώ μόνο στην ανάρτηση του αν. υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος έγραψε:

10. H Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκινά την επανάσταση από τη Μασσαλία. H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν κάνει διακοπές. Το Σαββατοκύριακο βάδισε στους δρόμους της Μασσαλίας στο πλευρό του Ζαν-Λυκ Μελανσόν και άλλων επαναστατών της Ανυπότακτης Γαλλίας.

Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, ο αριστερός υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας εμπνεύστηκε από τη δική της Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος και θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο στη χώρα του. «Ο οικοδεσπότης μας Ζαν Λυκ Μελανσόν, εμπνεόμενος από την δική μας Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, ενέταξε στο πρόγραμμα της Ανυπότακτης Γαλλίας την δημιουργία μιας τέτοιας Επιτροπής. Σήμερα ηγείται της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ανυπότακτης Γαλλίας, που με τις παρεμβάσεις της έχει δώσει νέο περιεχόμενο στον Κοινοβουλευτισμό της χώρας και εμπνέει ξανά την γαλλική κοινωνία να διεκδικήσει» είπε η Ζωή. Διότι όταν εμείς χτίζαμε Επιτροπές Αλήθειας οι άλλοι έτρωγαν καμαμπέρ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...