556
Ο νικητής του «Survivor» Ηλίας Γκότσης με την Κατερίνα Δαλάκα που έφτασε ως την πηγή αλλά δεν ήπιε το πολυπόθητο νερό | ΣΚΑΪ

Ηλίας Γκότσης, Survivor χαμηλών τόνων και υψηλών προδιαγραφών

Ο νικητής του «Survivor» Ηλίας Γκότσης με την Κατερίνα Δαλάκα που έφτασε ως την πηγή αλλά δεν ήπιε το πολυπόθητο νερό
|ΣΚΑΪ

Ηλίας Γκότσης, Survivor χαμηλών τόνων και υψηλών προδιαγραφών

Οι φίλοι του και η οικογένειά του τον φωνάζουν «καλόκαρδο γίγαντα». Και ομολογώ πως είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές, που σε ένα τόσο στερεοτυπικό περιβάλλον όπως είναι ένα τηλεοπτικό ριάλιτι, ένας παίκτης ξεχωρίζει λόγω χαμηλών τόνων και υψηλών προδιαγραφών.

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Ηλίας Γκότσης είχε καταφέρει να μείνει αλώβητος από ξεκατινιάσματα, τατουαζένιους νταήδες και μικρόψυχες τσιρίδες. Οσο κλισέ κι αν ακουστεί, αν κάποιος άνθρωπος έχει κάτι αυθεντικό και αγνό πάνω του, αυτό καταφέρνει να διαπεράσει ακόμα και το τηλεοπτικό γυαλί.

Και κάπως έτσι, ενώ τα προγνωστικά ήθελαν πρώτη την Κατερίνα Δαλάκα επειδή είχε το προφίλ της πρωταθλήτριας με δηλώσεις του τύπου «τα δίνω όλα στον αγώνα, βλέπω τη νίκη και τίποτ’ άλλο», επιστρέφοντας στην Αθήνα είχε κι εκείνη μια πιο προσγειωμένη αντιμετώπιση.

Αν μη τι άλλο λοιπόν, ξενυχτήσαμε για να παρακολουθήσουμε έναν πολιτισμένο τελικό ριάλιτι. Ισως επειδή και οι δύο φιναλίστ προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού κι αυτό τους έχει διδάξει ότι τόσο η νίκη, όσο και η ήττα, είναι αναπόσπαστο μέρος του παιχνιδιού.

Το χρηματικό έπαθλο είναι 100.000 ευρώ, μια πρώτης τάξεως αποζημίωση για τόσους μήνες απλυσιάς, αφαγίας, τσακωμών, ηλιακών εγκαυμάτων, διαστρεμμάτων και αρουραίων που βόλταραν ανέμελα μέσα στα παπούτσια τους και πάνω στο εκτεθειμένο δέρμα τους. Ο εφετινός νικητής μάλιστα, είχε σπάσει τα μπροστινά του δόντια σε μια επικίνδυνη πτώση κατά τη διάρκεια αγωνίσματος και η παραγωγή τον έτρεχε στους εκεί οδοντιάτρους, προκειμένου να μην συνεχίσει να αγωνίζεται αγέλαστος και φαφούτης.

Σε μια βραδιά τελικού-Μπεν Χουρ που μεταδόθηκε ζωντανά από το Αλσος Βεΐκου, θυμίζοντας κάτι ανάμεσα σε ρωμαϊκή αρένα και αναψυκτήριο, η Κατερίνα Δαλάκα, η αθλήτρια στίβου, κονταροχτυπήθηκε με τον Ηλία Γκότση, personal trainer.

Στα νοσταλγικά βίντεο που προβλήθηκαν, δόθηκε μεγάλη έμφαση στο πόσο πολύ πεινούσαν οι παίκτες – άλλωστε έχει κυκλοφορήσει ότι πολλοί από αυτούς έφταναν στο σημείο να ψάχνουν φαγητό μέσα από τα σκουπίδια ή να ζητιανεύουν ψωμί από τους χωρικούς στον Αγιο Δομήνικο!

Αυτοί οι εθελοντές ναυαγοί λοιπόν, κατάφεραν να φτάσουν ως τον τελικό, ο οποίος, περιελάμβανε και δύο ομολογουμένως συγκινητικές εξομολογήσεις και από τους δύο φιναλίστ. Η Κατερίνα Δαλάκα είπε ότι κατά τη διάρκεια των έξι μηνών που βρισκόταν μακριά από την οικογένειά της, της έλειψε τόσο πολύ η φωνή της μητέρας της, που δεν πρόκειται να αγνοήσει ποτέ ξανά καμία κλήση της με το σκεπτικό «άστο, θα την πάρω αργότερα»-όπως έκανε πιο παλιά.

Και ο Ηλίας Γκότσης μίλησε για έναν συγκεκριμένο παίκτη που αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι, τον Νίκο Θωμά, ο οποίος σηκωνόταν αργά τη νύχτα, όταν έβρεχε καταρρακτωδώς, προσπαθώντας να ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν οι υπόλοιποι – κάτι που έκανε όταν δεν τους τραβούσε καμία κάμερα.

Οσο για τον τούρκο παραγωγό (και) αυτού του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, τον Ατζούν Ιλιτζαλί, αποδείχτηκε χρήσιμος στην εξωτερική πολιτική: «οι Ελληνες και οι Τούρκοι ταξιδέψαμε μέχρι τον Αγιο Δομήνικο και γίναμε μία οικογένεια, μακάρι οι δύο χώρες να είναι δεμένες σαν αδέρφια στο μέλλον. Αυτή την εποχή η γυναίκα μου κάνει διακοπές στη Μύκονο, την ακολουθώ στο Instagram και λέει ότι είναι πολύ πιο ωραία από τον Αγιο Δομήνικο».

Ανακοινώθηκε και η τρίτη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης για του χρόνου, με τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή. Και όπως φαίνεται, υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί που είναι διατεθειμένοι να τρώνε καρύδες και πεταλίδες επί έξι μήνες, να παθαίνουν εξάρθρωση και να σπάνε τα δόντια τους πάνω σε έναν «στίβο μάχης», προκειμένου να κερδίσουν λεφτά, φήμη, followers, ή όλα αυτά μαζί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...