339
Μια Αγγλιδούλα οπαδός της παραμονής στην ΕΕ. Τα λέει με μια φίλη της. | REUTERS/Dylan Martinez

Αγγλία στάσου, μύγδαλα!

Μια Αγγλιδούλα οπαδός της παραμονής στην ΕΕ. Τα λέει με μια φίλη της.
|REUTERS/Dylan Martinez

Αγγλία στάσου, μύγδαλα!

Βλέπω, παίδες μου αγαπημένοι, διάφορους φίλους και σελέμπριτις στο Facebook να παρακαλάνε την Αγγλία να μείνει στην Ευρώπη και πραγματικά διαολίζομαι από την αναξιοπιστία σας. Ρε φίλε, ρε σελέμπριτι, τι παρακαλάς τους Αγγλους να μείνουν σε μια ένωση που καταριέσαι και βρίζεις επί έξι χρόνια τώρα, όποια μέρα και να ‘ναι, ό,τι και να συμβαίνει στη ζωή σου;

Δεν σ’ αρέσει, φερ’ ειπείν,  η μαρμελάδα στο πρωινό; Ανάθεμα τους Ευρωπαίους που την ανακάλυψαν, εμείς είχαμε το μέλι μας το θυμαρίσιο από ελληνικές μέλισσες και ελληνικά θυμάρια και μας το υποβάθμισαν οι κουφάλες με ψεκασμούς.

Δεν σ’ αρέσει η μπριζόλα; Σου θυμίζει μια μπριζόλα σόλα που έτρωγες στη φοιτητική εστία στο γαμοΚέντ και νοσταλγούσες τα παϊδάκια της φουκαριάρας της μάνας σου από κατσίκα ελληνίδα, γαμάτη και 100% εθνικόφρονα.

Με τι μούτρα λοιπόν παρακαλάς τον άλλονα τον χοντρό, τον μπυρολάγνο αλαζόνα; Μου θυμίζεις μια φίλη μου που όταν ήμασταν 17 χρονών και βρεθήκαμε παγιδευμένες σ’ ένα πάρτι σούπα με παρακαλούσε να μείνω.

-Γιατί να μείνω μωρή σ’ αυτή τη σούπα;

-Γιατί να φύγεις;

-Γιατί να μείνω;

-Ε που να τρέχεις τώρα;

-Περπατητά θα πάω, μην ανησυχείς

-Μείνε ρε μαλάκα σου λέω

-Γιατί να μείνω λέμε;

-Για να μου κάνεις παρέα

-Γιατί εσύ θες να μείνεις;

-Όχι αλλά δεν έχω φράγκα να φύγω.

-και τι θα κάνεις εδώ; Θα δουλεψεις;

-Όχι ρε. Θα περιμένω τον Τάσο να φάει χυλόπιττα από την γκόμενα εκεί δεξιά και να με πάει σπίτι με το ταξί του.

-Ήθελα να ξερα, δε ντρέπεσαι;

-Γιατί; Η ισχύς εν τη ενώσει ρε βλήμα!

Τέτοιοι είστε κι εσείς. Παρακαλάτε την Αγγλία να μείνει για πηγαίνουμε εμείς να σπουδάζουμε σε φτηνότερες τιμές, να μεταναστεύουμε και να βρίσκουμε δουλίτσες που έχουν εκεί. Αν ήσασταν εσείς η Αγγλία, θα χλευάζατε τώρα με τόσο διαφανή κίνητρα. Σαν τον Βόγλη, ρε παίδες, που έκραζε την Αν Λόμπεργκ να σταθεί γιατί και καλά ήθελε απλά να της δώσει μύγδαλα, ενώ ήθελε απλούστατα να την πηδήξει. Είχε βαρεθεί, βλέπεις, την κατσίκα, τη γαμάτη, την εθνικόφρονα.

ΥΓ. Πέραν της πλάκας τώρα: Αγγλία please stay, μωρή μαλάκω! Μη μας χωρίσεις γιατί θα σου αλλάξουμε τον αδόξαστο. Θα το πληρώσεις ακριβά το διαζύγιο. Μην ξεχνάς ότι έχουμε δικηγόρο τον Σόιμπλε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...