591
Ο Μανιάτης στην Καρδίτσα, ο Γεωργιάδης στη Θεσσαλονίκη, η Φουρέιρα σε έναν βράχο, ο Καμμένος στο Σικάγο και η Δούρου στο Παλαιό Φάληρο. Ενα τρελό weekend | Instagram/Facebook/Twitter/Intimenews/CreativeProtagon

Τρελό weekend #27

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 16 Οκτωβρίου 2017, 11:55
Ο Μανιάτης στην Καρδίτσα, ο Γεωργιάδης στη Θεσσαλονίκη, η Φουρέιρα σε έναν βράχο, ο Καμμένος στο Σικάγο και η Δούρου στο Παλαιό Φάληρο. Ενα τρελό weekend
|Instagram/Facebook/Twitter/Intimenews/CreativeProtagon

Τρελό weekend #27

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 16 Οκτωβρίου 2017, 11:55

1. Ο Πάνος Καμμένος γράφει εγγλέζικα. Εκτός και αν «το παιδί» χάκαρε πάλι τον λογαριασμό του, είναι ο υπουργός Αμυνας που αποχαιρετά την απερχόμενη ομόλογό του στο Αμυνας της Ολλανδίας Τζανίν Χένις. Με φρικτά αγγλικά που θυμίζουν ελληνικό καμάκι.

kammenos

2. Και με αυτά τα εγγλέζικα, τα πίνει με τον ιδιοκτήτη των Σικάγο Μπουλς. Βράδυ Κυριακής για ποτάκια στο «Joe’s», ο υπουργός Αμυνας με τον ιδιοκτήτη των Μπουλς (η θρυλική ομάδα μπάσκετ του Μάικλ Τζόρνταν κλπ). Τον οποίο στο Twitter τον γράφει ως «Jerry Reinsdolf», αλλά το όνομά του είναι Τζέρι Ρένστορφ (Jerry Reinsdorf). Φαντάζομαι να περνάνε όλη τη νύχτα και να τον αποκαλεί λάθος και ο άλλος από τακτ να μην τον διορθώνει. Aλλωστε ο o ιδιοκτήτης των Μπουλς είναι, όπως μας ενημερώνει o υπουργός, «υποστηρικτής της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας»

DMMyDkwWkAA0y-l

3. H Ρένα Δούρου είναι ενθουσιασμένη με έναν Νεοδημοκράτη. Οχι όμως οποιονδήποτε Νεοδημοκράτη αλλά τον Διονύση Χατζηδάκη, δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, ίσως τον πιο επιτυχημένο δήμαρχο στην Ελλάδα. Ετσι, η συριζαία περιφερειάρχης Αττικής παραβρέθηκε το Σάββατο στο Παλαιό Φάληρο στα εγκαίνια του νέου κλειστού γυμναστηρίου του δήμου και δεν άντεξε τον πειρασμό να αγκαλιάσει τον «γαλάζιο» Διονύση.

nd
Ρένα και Διονύσης στα εγκαίνια (ΙΝΤΙΜΕΝΕWS)

4. H Ελένη Φουρέιρα δεν βλέπει τη (μετεωρολόγο) Χριστίνα Σούζη. Αλλιώς θα ήξερε η τραγουδίστρια ότι το καλοκαίρι δεν τελείωσε και δεν θα έσπευδε να το αποχαιρετήσει με μια σειρά από σέξι πόζες τις οποίες ανέβασε στο Instagram. Για να θυμηθούμε αν όχι το καλοκαίρι, τουλάχιστον ότι η Φουρέιρα είναι εδώ και κάπως πρέπει να ασχοληθούμε μαζί της.

f
Εγραψε η Ελένη στο Instagram: «Forgot to kiss u goodbye sweet summer … #byebyesummer»

5. Σκηνές από έναν (νεοδημοκρατικό) γάμο. Ο Θόδωρος Μητράκας, κομματικό στέλεχος στη Βόρεια Ελλάδα, παντρεύτηκε. Και πολλοί παρέστησαν στο ευχάριστο γεγονός. Η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Βασίλης Κικίλιας (συνοδευόμενος μάλιστα από την Τζένη Μπαλατσινού), ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

DMLLP93WsAEEC2T
Τζένη, Ελίζα, Αδωνις, Ανδρέας, Βασίλης. Σήμερα γάμος γίνεται..

Σε μια άλλη σκηνή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ φαίνεται να εξηγεί στην κυρία Μπαλατσινού τα καθήκοντα του συντρόφου της, τώρα που φεύγει από εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και αναλαμβάνει τομεάρχης Αμυνας, θέση που ως γνωστόν υπηρέτησε με θαυμαστό ζήλο ο Αδωνις.

DMLLP9xX4AEFhBa

6. Ο Αδωνις Γεωργιάδης έτρεξε ημιμαραθώνιο – και τερμάτισε. Προτού πάει στον γάμο, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έλαβε μέρος στον νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, τρέχοντας μάλιστα με την ομάδα της συναδέλφου του Ελενας Ράπτη, η οποία ηγείται της καμπάνιας κατά της παιδικής κακοποίησης.

marathonios
Στην αφετηρία. Στον τερματισμό με σέλφι. Στις δηλώσεις στα ΜΜΕ υπό το βλέμμα της Ελενας Ράπτη

7. Ο Νίκος Καρανίκας πήγε από το Μαξίμου στις «Κούκλες». Ο πρωθυπουργικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού είπε να διασκεδάσει στο φημισμένο drag show μαγαζί «Κούκλες» στο Κουκάκι. Και όχι μόνο είπε να διασκεδάσει αλλά ποζάρισε χαρούμενος και με σκέρτσο στους φωτογράφους. Διότι τι είναι η καριέρα μπροστά στη διασκέδαση;

ImageHandler (1)
Από τις φωτογραφίες του Νίκου Καρανίκα στις «Κούκλες»

8. Η Κεντροαριστερά έγινε ΠΟΠ. Οι υποψήφιοι αρχηγοί του νέου φορέα πήραν σβάρνα την περιφέρεια και τις μονάδες που παράγουν αγροτικά προϊόντα. Ακολουθεί ένα ποτ πουρί από τις εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...