222
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τον περασμένο Νοέμβριο στα American Music Awards στο Λος Αντζελες | REUTERS/Danny Moloshok

Πέθανε στα 43 του ο ηθοποιός Τσάντγουικ Μπόουζμαν, πρωταγωνιστής του «Black Panther»

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2020, 11:27
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τον περασμένο Νοέμβριο στα American Music Awards στο Λος Αντζελες
|REUTERS/Danny Moloshok

Πέθανε στα 43 του ο ηθοποιός Τσάντγουικ Μπόουζμαν, πρωταγωνιστής του «Black Panther»

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2020, 11:27

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν θεωρείτο ό,τι πιο καυτό στο Χόλιγουντ: ένας όμορφος αφροαμερικανός ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στο «Black Panther» και υποδυόταν στη μεγάλη οθόνη εμβληματικές φιγούρες όπως ο Τζάκι Ρόμπινσον και ο Τζέιμς Μπράουν. Αυτός ο «βασιλιάς», όπως τον αποκαλούσαν με θαυμασμό οι συνάδελφοί του, πέθανε την Παρασκευή. Ηταν μόλις 43 ετών.

Σε μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς του Μπόουζμαν στα social media, γνωστοποιήθηκε η θλιβερή είδηση του θανάτου του καθώς και το ότι πάλευε με τον καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια: το 2016 είχε μάθει ότι είχε καρκίνο στο παχύ έντερο σε στάδιο 3, ο οποίος γρήγορα έφτασε το στάδιο 4. Στην ανακοίνωση αναφέρθηκε ότι ο Τσάντγουικ πέθανε στο σπίτι του, με τη γυναίκα και την οικογένειά του στο πλευρό του.

«Ενας αληθινός μαχητής, ο Τσάντγουικ άντεξε πολλά και έπαιξε σε πολλές ταινίες που αγαπήθηκαν πολύ. Από το “Marshall” στο “Da 5 Bloods” και στο “Ma Rainey’s Black Bottom” και άλλα πολλά, όλα κινηματογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια και ανάμεσα σε αμέτρητες χειρουργικές επεμβάσεις και χημειοθεραπείες» ανέφερε η ανακοίνωση, περιγράφοντας τον απίστευτο αγώνα που έδωσε αυτός ο ταλαντούχος ηθοποιός, στην άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...