281
Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ετοιμάζεται να ξαναφτιάξει τη ζωή του | Facebook

Παντρεύεται ο Υπάτιος (ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο με την Πόρσε)

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2018, 17:08
Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ετοιμάζεται να ξαναφτιάξει τη ζωή του
|Facebook

Παντρεύεται ο Υπάτιος (ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο με την Πόρσε)

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2018, 17:08

Στις 26 Φεβρουαρίου του 2017 το πανελλήνιο συγκλονίστηκε παρακολουθώντας ξανά και ξανά το ανατριχιαστικό βίντεο που έμεινε γνωστό ως το «τροχαίο με την Πόρσε». Η Πόρσε ανήκε στον νεαρό Γιώργο Βακάκη, γιο του «Μίστερ Jumbo» Απόστολου Βακάκη. Ο Γιώργος Βακάκης έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με το σπορ αυτοκίνητό του πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ή άτυχος μέσα στην τύχη του, ο Υπάτιος είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του σε παράδρομο της Εθνικής Οδού, προκειμένου να πάει στην τουαλέτα. Από την μοιραία σύγκρουση όμως, σκοτώθηκε η σύζυγός του Αποστολία και ο γιος του, Παύλος, που βρίσκονταν μέσα στο σταματημένο αυτοκίνητο. Νεκρός επίσης και ο νεαρός που οδηγούσε την Πόρσε και ο συνεπιβάτης του, καθώς και τα δύο οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Ενάμιση χρόνο μετά το εξωπραγματικό αυτό τροχαίο που σε κάνει να αναρωτιέσαι για τις τραγικές συμπτώσεις αυτής της ζωής, ο Υπάτιος Πατμάνογλου φαίνεται πως είναι έτοιμος να ξαναφτιάξει τη ζωή του, ανεβαίνοντας για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με όσα είπε συγγενής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, μετά την τραγωδία που έζησε, γυρνά σελίδα στη ζωή του και παντρεύεται ξανά στις αρχές Δεκεμβρίου 2018.

Μάλιστα ο Υπάτιος είχε στείλει το μήνυμά του πριν από λίγες ημέρες μέσα από το προφίλ του στο Facebook, γράφοντας τα εξής: «Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Σας εύχομαι από καρδιάς, ό,τι ευχή πήρα, να σας την δώσει ο Θεός διπλή». Ο ίδιος πάντως, ίσως και εξαιτίας του ντόρου που προκλήθηκε μετά τη συγκεκριμένη εκπομπή του ΣΚΑΪ, έσβησε τη συγκεκριμένη ανάρτηση το απόγευμα της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2018.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...