433
H Μόνικα Λεβίνσκι σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση στην ισραηλινή τηλεόραση | REUTERS file photo

Η Μόνικα Λεβίνσκι εξομολογείται για τον λεκέ από τον Κλίντον που δεν βγήκε ποτέ

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2018, 11:09
H Μόνικα Λεβίνσκι σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση στην ισραηλινή τηλεόραση
|REUTERS file photo

Η Μόνικα Λεβίνσκι εξομολογείται για τον λεκέ από τον Κλίντον που δεν βγήκε ποτέ

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2018, 11:09

Mε τη σειρά ντοκιμαντέρ «The Clinton Affair» η Μόνικα Λεβίνσκι ανασύρει από το παρελθόν το σεξουαλικό σκάνδαλο του 1998 που κόντεψε να ανατρέψει τον πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, ώστε όπως ευελπιστεί να βγάλει από πάνω της μια και καλή τον… λεκέ «Σκάνδαλο Λεβίνσκι» που επκράτησε ως όρος στις σχετικές αναφορές των ΜΜΕ.

«Νομίζω 20 χρόνια είναι αρκετά να κουβαλά κανείς αυτό το φορτίο», έγραψε η 45χρονη σήμερα πρώην εκπαιδευόμενη του Λευκού Οίκου στο Vanity Fair (το σχετικό άρθρο της δημοσιεύθηκε την Τρίτη) .

Στο άρθρο της εξηγεί τι ήταν  αυτό που την έκανε να πει ναι και να συμμετάσχει στη σειρά ντοκιμαντέρ (συνολικής διάρκειας 6,5 ωρών) της βραβευμένης με Emmy παραγωγού Μπλερ Φόστερ (“Get Me Roger Stone,” “Robin Williams: Come Inside My Mind”) με σκηνοθέτη τον οσκαρικό Αλεξ Γκίμπνι (“Taxi to the Dark Side,” “The Looming Tower”), που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή.

Στο ντοκιμαντέρ η Λεβίνσκι συζητά τα πάντα, δίνοντας σκανδαλιστικές λεπτομέρεις για το πώς βρέθηκε στο φόρεμά της ο περίφημος λεκές. Όπως ισχυρίζεται, δεν είχαν καν αντιληφθεί ότι το φόρεμα ήταν λεκιασμένο και ότι σε ένα σημείο πίστευε ότι είχε πέσει ντιπ από σπανάκι.

«Πήγα στο δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανένας εκεί δεν μου είπε: ‘Πρέπει να πάτε στο μπάνιο, έχετε κάτι στο φόρεμά σας’», περιγράφει.

Ειχε κληθεί στον Λευκό Οίκο με την υπόσχεση ενός δώρου και μπήκε στο Οβάλ Γραφείο μαζί με τον Μπιλ Κλίντον και τον γραμματέα του, ο οποίος γρήγορα έφυγε στην τραπεζαρία.

«Πάντα φαίνεσαι τόσο χαριτωμένη με τα καπέλα» και «εσύ και τα καπέλα σου», φέρεται να της είπε σύμφωνα με τη διήγησή της ο πρόεδρος και στη συνέχεια της χάρισε  μία καρφίτσα για καπέλο και ένα αντίγραφο του βιβλίου «Φύλλα Χλόης» του Ουώλτ Ουίτμαν.

Η οικειότητα μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και μέσα σε λίγα λεπτά κατέληξαν στην τουαλέτα.

«…Υπήρξε κάποια… προσοχή σε μένα και στη συνέχεια ανταπέδωσα, όπου μέχρι τότε, πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του», θυμάται ηΛεβίνσκι.

«Σήκωσα για λίγο το κεφάλι μου και είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και έτσι τελικά είπε ΟΚ.

»Τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα. Με αγκάλιασε και μετά έφυγα», αναφέρει, αλλά όχι όμως και ο λεκές από το φόρεμά της που έγινε παγκοσμίως διάσημος.

Σε συνέντευξη της το 1999 η Μόνικα Λεβίνσκι είχε ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από την Χίλαρι Κλίντον και λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Τhe Clinton Affair», επαναλαμβάνει πως αν την έβλεπε μπροστά της την πρώην υπουργό Εξωτερικών και υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ, θα έκανε ακριβώς το ίδιο.

Οσο για τον άλλοτε «έρωτά» της, Μπιλ Κλίντον, η 45άρα Μόνικα λέει σήμερα ότι νιώθει περισσότερο απογοητευμένη ΓΙΑ τον ίδιο παρά από τον ίδιο…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...