132
Με λάδι και μπαχαρικά φτιάχνετε ένα ντιπ που δίνει έξτρα γεύση στο κοτόπουλο | Εύη Σκούρα

Κοτόπουλο φιλέτο και να καίει

Εύη Σκούρα 12 Οκτωβρίου 2017, 11:00
Με λάδι και μπαχαρικά φτιάχνετε ένα ντιπ που δίνει έξτρα γεύση στο κοτόπουλο
|Εύη Σκούρα

Κοτόπουλο φιλέτο και να καίει

Εύη Σκούρα 12 Οκτωβρίου 2017, 11:00

Στο σπίτι μας δεν τρώμε συχνά κρέας. Είμαστε πιο πολύ των λαχανικών, των λαδερών και των οσπρίων, αλλά πού και πού κρεατάκι θα φάμε. Είπα, λοιπόν, να σας φτιάξω και κάτι κρεατικό, κοτόπουλο δηλαδή, για να μη νομίζετε πως είμαι χορτοφάγος…

Ιδού και η πρώτη συνταγή με κοτόπουλο. Καυτερό, πικάντικο φιλέτο κοτόπουλου, με μπόλικα μπαχαρικά, για να μην ξεχνιόμαστε! Εσείς μπορείτε να το συνδυάσετε με βραστά λαχανικά, σαλάτες, ρύζι, ή ό,τι άλλο θέλετε.

Το κοτοπουλάκι μαρινάρεται σε νερό, αλάτι και ζάχαρη για τουλάχιστον 2-3 ώρες για να μείνει μαλακό και ζουμερό, ενώ η ζάχαρη του δίνει ωραίο χρώμα στο ψήσιμο. Επίσης, φτιάχνετε ένα πικάντικο λάδι, αναμειγνύοντας ελαιόλαδο και διάφορα μπαχαρικά, με μέρος του οποίου μαγειρεύετε το κοτόπουλο. Το υπόλοιπο λάδι το χρησιμοποιείτε σαν ντιπ, για έξτρα γεύση.

Δείτε ολόκληρο το κείμενο και τη συνταγή εδώ.