312
Ο Ανκόνα σε τελετή της διαβόητης οργάνωσης | YouTube

O «μάγος» της Κου Κλουξ Κλαν δολοφονήθηκε στον ύπνο του από τη γυναίκα του!

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2017, 12:44
Ο Ανκόνα σε τελετή της διαβόητης οργάνωσης
|YouTube

O «μάγος» της Κου Κλουξ Κλαν δολοφονήθηκε στον ύπνο του από τη γυναίκα του!

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2017, 12:44

Είναι η δολοφονία ενός τέρατος. Ο αρχηγός της διαβόητης αμερικανικής ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν, ο Φρανκ Ανκόνα, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο νεκρός, πεταμένος σε ένα ποτάμι του Μιζούρι. Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Τώρα όμως οι αρχές στο Μιζούρι υποπτεύονται τη σύζυγο και τον θετό γιο του αρχηγού και τους έχουν ήδη απαγγείλει κατηγορίες.

Η Μαλίσα Ανκόνα, 44 ετών, και ο γιος της Πολ Τζίνκερσον Τζ., 24 ετών, κατηγορούνται για τη δολοφονία του «αρχιμάγου» της ΚΚΚ, για αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος και για εγκατάλειψη νεκρού. Και οι δύο προφυλακίστηκαν χωρίς τη δυνατότητα να  καταβάλουν εγγύηση.

Σύμφωνα με τη εκδοχή της αστυνομίας, οι δύο πυροβόλησαν τον Ανκόνα την περασμένη Πέμπτη ενώ κοιμόταν.

Στη συνέχεια μετέφεραν το πτώμα σε ποτάμι, πάνω από 30 χιλιόμετρα από την κατοικία του, όπου και βρέθηκε το Σάββατο από οικογένεια που είχε βγει για ψάρεμα. Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε άλλο σημείο στην πολιτεία, πολλά χιλιόμετρα από την κατοικία και το πτώμα, ενώ κοντά σε αυτό εντοπίστηκαν και ίχνη φωτιάς.

Στο σπίτι το χρηματοκιβώτιο είχε παραβιαστεί και είχε αδειάσει και έλλειπαν αρκετά από τα όπλα του.

kkk-suspects
Οι δύο κατηγορούμενοι: η σύζυγος και ο θετός γιος

Για την εξαφάνιση του Ανκόνα έκανε αρχικά αναφορά ο εργοδότης του όταν δεν εμφανίστηκε στην εργασία του για δύο ημέρες στη σειρά.

Στο μεσοδιάστημα, η σύζυγός του έκανε έκκληση στο Facebook να βρεθεί και να επιστρέψει ο σύζυγός της. Στους αστυνομικούς είπε ότι ήταν εκτός πολιτείας και ότι, μόλις θα επέστρεφε, θα του ζητούσε να κινήσουν τις διαδικασίες για διαζύγιο.

Ο Ανκόνα, 51 ετών, που του άρεσε να τον αποκαλούν «αυτοκρατορικό μάγο», ήταν μέλος των Παραδοσιακών Αμερικανών Ιπποτών της Κου Κλουξ Κλαν που, όπως γράφει το BBC, χαρακτηρίζουν την οργάνωσή τους σαν ένα «λευκό, πατριωτικό , χριστιανικό οργανισμό με τις ρίζες του στην ΚΚΚ των αρχών του 20ου αιώνα». Πρόκειται, βέβαια, για ανοιχτά ρατσιστικές οργανώσεις, οι οποίες επιδίδονται ακόμη στις γνωστές τελετές…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...