265
«Η σκευωρία και η γελοιότητα της κυβέρνησης και των συνεργών της αποκαλύπτεται καθημερινά», εκτιμούν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis | ΙΝΤΙΜΕnews

«Δεν υπάρχει το παραμικρό από FBI για Σαμαρά»

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 17:52
«Η σκευωρία και η γελοιότητα της κυβέρνησης και των συνεργών της αποκαλύπτεται καθημερινά», εκτιμούν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis
|ΙΝΤΙΜΕnews

«Δεν υπάρχει το παραμικρό από FBI για Σαμαρά»

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 17:52

Από την έρευνα του FBI δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθαρίζουν σε δήλωσή τους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, επαναλαμβάνοντας τα περί «σκευωρίας» και «γελοιότητας της κυβέρνησης» για τις υποτιθέμενες αποκαλύψεις στην υπόθεση Novartis.

Στη δήλωση γίνεται λόγος για «διατεταγμένη μεθόδευση» τόσο απο την κυβέρνηση όσο και από την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, ώστε να ενισχυθεί η υπόθεση με δήθεν στοιχεία των αμερικανικών αρχών, ωστόσο όπως διαμηνύεται, «όσα ψέματα και αν πουν οι σκευωροί δεν πρόκειται να γλυτώσουν!»

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της ΝΔ :

«Η σκευωρία και η γελοιότητα της κυβέρνησης και των συνεργών της αποκαλύπτεται καθημερινά.

Η εισαγγελέας Τουλουπάκη ζήτησε από το FBI να στείλει ό,τι στοιχεία είχε για την υπόθεση Novartis στην Ελλάδα. Το FBI έστειλε ό,τι στοιχεία γνώριζε από τη δική του έρευνα, στα οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού.

Μετά από λίγες εβδομάδες η κ. Τουλουπάκη ζητάει και πάλι από το FBI αν θα μπορούσε τα στοιχεία που της είχαν ήδη στείλει, να τα συσχετίσει στην έρευνα για 7 πολιτικούς μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς. Το FBI της δίνει την άδεια να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά στα οποία εξακολουθεί και πάλι να μην υπάρχει καμία αναφορά, άμεση ή έμμεση, στον Αντώνη Σαμαρά.

Το μόνο που επιβεβαιώνει επομένως το έγγραφο του FBI, είναι ότι από την αμερικανική έρευνα δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον πρώην πρωθυπουργό.

Επιβεβαιώνει όμως και την διατεταγμένη μεθόδευση της κυβέρνησης και της κας Τουλουπάκη να ενισχύσει με δήθεν στοιχεία των Αμερικανικών Αρχών την κυβερνητική σκευωρία που ήδη καταρρέει.

Όσα ψέματα και αν πουν οι σκευωροί δεν πρόκειται να γλυτώσουν!»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...